rss

Un client a intrat cu o Toyota Tundra in cladirea dealer-ului pentru ca nu i-a fost reparata masina

  1. 08/02/2010
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: Accident, Toyota, Tundra
    Vezi toate fotografiile (1)

    Povestea pedalelor-problema de la Toyota a luat zilele acestea o turnura ironica pentru un dealer american al producatorului japonez, cand o camioneta Tundra a percutat zidul cladirii.

    Mikel Valviva, proprietarul unui pick-up Toyota Tundra, model aflat si el pe lista rechemarilor companiei din Tara Soarelui Rasare, s-a deplasat cu masina in cauza la un dealer local pentru a returna definitiv automobilul, cerand inapoi banii achitati. Managerul reprezentantei i-a explicat, insa, ca nu are cum sa-i inapoieze banii spunandu-i, in schimb, ca masina ii va fi reparata gratis, iar el va primi imprumut un alt autovehicul cat timp aceasta se va afla in service.

    Valviva a refuzat oferta si deranjat de faptul ca nu isi poate recupera banii, dar nici reparatia nu se poate face pe loc, a accelerat brusc si s-a repezit cu masina in cladire. Sau, cel putin, asta crede managerul, pentru ca ofiterul de politie deplasat la fata locului nu a gasit dovezi care sa confirme sau sa infirme aceasta ipoteza si a considerat ca toata intamplarea ar putea fi doar un accident nefericit, cauzat, de ce nu, chiar de defectiunea pedalei de acceleratie.

    In urma impactului, cladirea nu a suferit mai deloc, insa nu acelasi lucru se poate spune despre Toyota Tundra si ocupantii sai, Mikel Valviva si pasagerul din dreapta fiind tratati la fata locului pentru cateva rani minore.

    Vizualizari: 3467