rss

SEMA 2009: Toyota transforma un pick-up Tundra intr-un "partymobil" perfect

  1. 04/11/2009
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: B.A.D. Company, Brooks & Dunn, Midnight Rider Tundra Tailgater, Sema, Toyota
    Vezi toate fotografiile (6)

    Pe cat de mare si amenintatoare pare aceasta Toyota Tundra atunci cand o privesti de la distanta, pe atat de prietenoasa devine in momentul in care-ti dezvaluie secretul benei acoperite.

    Construita de catre B.A.D. Company si prezentata la SEMA 2009 drept un omagiu adus trupei Brooks & Dunn, masina este solutia perfecta pentru petrecareti, fiind dotata cu un set complet pentru gratar si cu un sistem audio-video de ultima generatie.

    Inainte de toate, insa, putina istorie: vreme de trei ani, Brooks & Dunn a fost sponsorizata de catre camioneta full-size Tundra, iar cand japonezii au auzit ca foarte apreciata trupa de muzica country se va desparti la finalul lui 2010 – dupa 20 de ani si zeci de milioane de albume vandute –, s-au gandit ca trebuie sa le celebreze cumva activitatea.

    Solutia? Un telefon dat specialistilor de la B.A.D. Company, din care a rezultat monstrul mecanic aici de fata.

    Numit Midnight Rider Tundra Tailgater, pick-up-ul nu lasa atentia sa alunece prea mult in directia uriaselor roti cu jante de 20 inch, ornamentelor argintii din zona manerelor usilor sau placutei de inmatriculare customizate: la urma-urmei, toata lumea vrea sa afle cat mai multe despre ceea ce se ascunde in bena.

    Iar utilitara Toyota nu dezamageste, gratarul pentru fripturi si accesoriile necesare intretinerii unei petreceri in aer liber completand de minune uriasul televizor cu ecran plat si diagonala de 42 de inch.

    Cat despre “lautari”, sa spunem doar ca sistemul Kicker este mai mult decat capabil sa-i inlocuiasca...

    Vizualizari: 1788