rss

Toyota a prezentat noua Sienna

  1. 03/12/2009
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: Abs, Cruise Control, Los angeles, Sienna, Toyota
    Vezi toate fotografiile (9)

    Toyota a dezvaluit cea de-a treia generatie a monovolumului Sienna la Salonul Auto de la Los Angeles, uriasul people-carrier mandrindu-se cu un habitaclu elegant si pe alocuri chiar luxos, ce poate acomoda pana la opt pasageri.

    Clientii cu familii numeroase vor putea alege din nu mai putin de cinci niveluri de echipare, insa masina nu va fi disponibila la dealerii Toyota mai devreme de februarie 2010.

    Cruise Control, ABS, sistem de control al stabilitatii (VSC), sistem de control al tractiunii, camera de luat vederi pentru marsarier, conectivitate Bluetooth, volan multifunctional, senzori de parcare si chiar un kit sport (ce include modificari ale designului caroseriei, montarea unor jante de 19 inch, instalarea unor suspensii sport si inlocuirea “stopurilor” de serie cu unele fumurii) – iata doar cateva dintre echipamentele standard sau optionale ce vor (putea) fi trecute in fisa proprie a fiecarui model Sienna achizitionat.

    Cat despre motoare, sa spunem doar ca numai cel de top – un V6 de 3,5 litri si 266 CP – justifica cat de cat prezenta pachetului dinamic...

    Vizualizari: 1531