rss

Toyota: probleme cu franele hibridului Prius

  1. 03/02/2010
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: Hibrid, Prius, rechemare, Toyota
    Vezi toate fotografiile (1)

    Toyota a primit zeci de plangeri in America de Nord si Japonia privind probleme la sistemul de franare al popularului hibrid Prius.

    Toyota este un pionier in ceea ce priveste modelele ecologice si orice semn de intrebare asupra sigurantei Prius ar putea reprezenta un regres major al eforturilor sale de a recupera din pierderile grele provocate de rechemarea a aproximativ 9,6 milioane de masini la nivel mondial.

    Modelele Toyota au fost rechemate in service din cauza pedalei de acceleratie care se poate bloca .

    Producatorul auto japonez investigheaza in prezent sesizarile care implica noul model Prius lansat anul trecut.

    "Pana la sfarsitul anului trecut am inregistrat cateva zeci de plangeri din partea unor clienti ai unor dealei americani si japonezi. Problemele privesc pedala de frana a noii generatii Prius, lansata in cursul anului trecut. Investigam in aceasta perioada problema", a declarat Mieko Iwasaki, purtator de cuvant Toyota.

    Ministrul Transportului din Japonia a declarat ca a primit cel putin 13 plangeri cu privire la franele lui Prius in ianuarie.

    Mass-media din Japonia a semnalat faptul ca National Highway Traffic Safety Administration din SUA a primit mai mult de 100 de reclamatii referitoare la sistemul de franare de pe Prius.

    Vizualizari: 2379
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »