rss

Toyota a lansat in Romania noul Prius hibrid

  1. 03/09/2009
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: Toyota, toyota prius hibrid
    Vezi toate fotografiile (1)

    Toyota Romania a lansat noua generatie a hibridului Prius. Modelul este disponibil cu trei versiuni de echipare, la preturi cuprinse intre 25.300 euro si 30.050 euro, inclusiv TVA.

    Masina vine cu un propulsor pe benzina de 1,8 litri, care dezvolta 99 CP si un cuplu maxim de 142 Nm, iar alaturi de acest motor sta unul electric care poate genera 82 CP si un cuplu de 207 Nm. Sistemul de propulsie hibrid este cuplat la o cutie de viteze automata de tip E-CVT (cu variatie continua).

    Puterea reala combinata a celor doua motoare este de 136 CP.

    Viteza maxima a modelului este de 180 de kilometri pe ora (km/h), iar sprintul de la 0 la 100 km/h se realizeaza in 10,4 secunde.

    Consumul urban declarat de producator este de 3,9 litri de benzina la 100 de kilometri parcursi. Pentru aceeasi distanta, dar in afara oraselor, masina are un consum de 3,7 litri de benzina, potrivit Toyota.

    Cele trei niveluri de echipare ale noului Prius sunt Luna, Sol si Sol Plus.

    Astfel, dotarea standard a masinii include sapte airbag-uri, ABS si VSC+ (sistem de control al stabilitatii), cruise control, computer de bord, volan imbracat in piele, aer conditionat cu reglare automata si radio CD cu MP3.

    Pe langa acestea, masina mai are oglinzi exterioare reglabile electric si geamuri actionabile electric la toate cele patru portiere, jante din aliaj, proiectoare de ceata, faruri cu LED-uri (pentru faza scurta), stopuri cu LED-uri si parbriz cu filtru UV, informeaza Mediafax.

    Versiunile mai scumpe ofera utilizatorului posibilitatea de a porni aerul conditionat din telecomanda
    si dispun de instalatie de ventilatie alimentata de panouri solare montate pe plafon, precum si de sistem de navigatie cu ecran senzitiv (touch screen).

    Vizualizari: 1638
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »