rss

Toyota a anuntat preturile noului Prius

  1. 22/04/2009
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: Honda, Insight, Prius, Toyota
    Vezi toate fotografiile (1)

    Noua generatie a modelului hibrid Toyota va debuta in showroom-urile dealerilor din SUA spre sfarsitul lui mai, iar cea mai ieftina dintre versiuni va purta o eticheta cu un pret de 21.000 de $.

    Nu mai putin de cinci variante de echipare vor fi disponibile pentru Prius, cea mai scumpa dintre ele urmand a ajunge la un maxim de 32.520 de $.

    Deocamdata, nu stim exact ce include pachetul de dotari standard al masinii cu rol de entry-level, insa, in mod normal (si la cum ii stim noi pe japonezi), din lista nu ar trebui sa lipseasca nimic cu adevarat important.

    In alta ordine de idei, versiunea de top beneficiaza de avantajele lui Advanced Technology Package, un conglomerat de tehnologii menite sa imbunatateasca siguranta activa, ce include tempomatul inteligent, sistemul de avertizare la depasirea bandei de rulare si sistemul Pre-Collision.

    Fata de modelul actual, cea de-a treia generatie Prius va avea un pret de pornire cu 1.000 de $ mai mic, insa asta tot nu o ajuta sa obtina un avantaj, cel putin din acest punct de vedere, in fata principalului contracandidat – Honda Insight (mai ieftina, la randul ei, cu 1.200 de $ decat noul Prius). Ceea ce nu inseamna ca nu vom vedea la un duel interesant...

    Vizualizari: 2690