rss

Toyota Prius a primit premiul "WhatGreenCar Car of the Year 2010"

  1. 01/12/2009
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: Car of the year 2008, Prius, Toyota
    Vezi toate fotografiile (1)

    Toyota Prius a fost desemnata “WhatGreenCar”, in cadrul prestigioasei competitii “Car of the Year 2010”.

     

    Toyota Prius 2010 a fost aleasa dintr-o scurta lista de 10 masini verzi finaliste, de catre un juriu independent realizat de WhatGreenCar.

     

    Pe lista de modele pretendente la aceasta distinctie s-au aflat: doua subcompacte - modelul Smart fortwo pe benzina si Mini Cooper pe benzina; trei masini mici - Honda Insight hibrid, Lexus 250h hibrid si Honda Civic GNC; trei modele de clasa medie - Toyota Prius hibrid, Ford Fusion Hibrid si Nissan Altima hibrid; si doua SUV-uri - Ford Escape si Mazda Tribute hibirid.

     

    Dr Ben Lane, Managing Editor al WhatGreenCar a declarat: "Desi am fost impresionati de cea mai recenta tehnologie prezenta pe toate cele zece modele aflate pe aceasta lista scurta, am fost in unanimitate de acord ca premiul sa mearga la Prius. Ne place in mod deosebit modul in care masina integreaza perfect caracteristici verzi ca parte a designului sau."

     

    A treia generatie Toyota Prius este mai ecologica decat oricand, cu o economie de combustibil exceptionala si emisii de CO2 de numai 127 g/km, ceea ce reprezinta o imbunatatire de 5% fata de succesul multi-premiatului model 2009.

     

     

     

    Vizualizari: 1523