rss

Toyota RAV4 va avea motorul diesel 2.2L de pe Avensis

  1. 21/05/2009
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: Diesel, RAV4, Toyota, Toyota avensis, Toyota rav4
    Vezi toate fotografiile (1)

    Constructorul nipon le-a pregatit fanilor diesel o mare surpriza in sensul ca, incepand cu toamna acestui an, Toyota RAV4 va fi disponibila si intr-o versiune de motorizare pe motorina.

    Noul RAV4 va primi acelasi motor 2.2L D4-D de pe Avensis, capabil sa produca 150 de cai-putere, care va putea fi conectat atat la o cutie de viteze manuala cu 6 trepte, cat si la o transmisie automata tot cu 6 rapoarte, aceasta fiind oferita in premiera pe un RAV4 diesel. Transmisia automata beneficiaza si de modul de rulare Sport pentru un stil de condus mai dinamic, iar optional este prevazuta si cu un mod secvential, denumit Sports Direct Shift, ce dispune de un ecran cu impuls luminos care il ajuta pe sofer sa poata sincroniza perfect turatia motorului cu momentul in care schimba o treapta.

    Toyota a reintrodus in gama RAV4 in varianta cu doua roti motrice, care este echipata cu motor pe benzina de 2,0 litri si o cutie manuala cu 6 rapoarte. Aceasta este disponibila intr-un singur nivel de echipare, XT-R, care ofera tapiterie din piele, cheie inteligenta, scaune fata incalzite si reglaje electrice pentru scaunul soferului. La exterior, RAV4 a primit o noua grila fata, un spoiler frontal redesenat, noi blocuri optice fata/spate si faruri de ceata, precum si un set nou de jante din aliaj de 17 inch.

    Printre dotarile standard se numara aer conditionat, conexiune Bluetooth, stergatoare si faruri automate, radio CD cu redare MP si magazie de 6 discuri si oglinzi laterale incalzite.

    Vizualizari: 2049