rss

Toyota va fabrica Auris hibrid in Marea Britanie

  1. 14/07/2009
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: Auris, Europa, Hibrid, Toyota
    Vezi toate fotografiile (1)

    Numarul unu mondial planuieste sa produca o versiune hibrida a lui Auris in uzina britanica de la Burnaston, incepand cu 2012.

    Nikkan Jidosha Shimbun, ziarul japonez care a publicat aceasta stire, a mai mentionat ca Auris va fi inlocuit de un model complet nou in acelasi an, varianta hibrida urmand a fi destinata, in exclusivitate, pietei europene.

    Viitorul Auris cu propulsie duala ar fi prima masina Toyota de acest gen fabricata pe teritoriul Batranului Continent si ar putea ajuta serios la cladirea succesului unui model care, in aceste momente, se afla pe locul trei in topul vanzarilor Toyota din Europa (dupa Yaris si Aygo).

    Informatia privind planurile pentru un Auris hibrid vine oarecum in sprijinul declaratiilor presedintelui Akio Toyoda, care a spus luna trecuta ca doreste focalizarea eforturilor viitoare pe dezvoltarea unor modele hibride si nu pe unele diesel.

    Toyota inca nu a renuntat la gandul de a vinde 1 milion de vehicule hibrid pe an pana in 2020, plan la care va contribui intr-o buna masura si viitorul Auris.

    Vizualizari: 1231
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »