Termeni si conditii


 • 1. Termeni generali
 • 2. Utilizarea Serviciilor oferite de catre ActiveSoft
  • 2.1. Reguli generale
  • 2.2. Publicarea de anunturi
  • 2.3. Rovinieta
  • 2.4. Parcari cu plata prin SMS
  • 2.5. Cerere Service
  • 2.6. RCA
  • 2.7. Plata Amenzi de Circulatie Auto
  • 2.8. Carduri de asistenta rutiera
  • 2.9 Taxa de pod
  • 2.10 Evaluare auto
 • 3. Drepturile asupra continutului Site-ului si Aplicatiei
 • 4. Nota de informare privind protectia datelor personale
 • 5. Legatura cu alte site-uri
 • 6. Servicii oferite contra cost
 • 7. Limitarea raspunderii
 • 8. Modificarea Termenilor si Conditiilor
 • 9. Legea aplicabila. Litigii

1. Termeni generali

1.1. Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.auto.ro (denumit in continuare "Site-ul") si a aplicatiei pentru mobil auto.ro a Site-ului (denumita in continuare "Aplicatia") (denumite in continuare "Termeni si Conditii") stabilesc care sunt regulile obligatorii aplicabile oricarei persoane care viziteaza ori acceseaza Site-ul, Aplicatia ori care utilizeaza, in orice mod, serviciile oferite prin intermediul Site-ului sau ale Aplicatiei (denumite in continuare "Serviciile Auto.ro" sau "Serviciile") de catre S.C. Active Soft S.R.L. (denumita in continuare "ActiveSoft").

1.2. Prin "utilizator" se intelege orice persoana fizica si / sau juridica care acceseaza Site-ul sau Aplicatia, indiferent de motiv.

1.3. Utilizatorii accepta in mod expres ca simpla utilizare sau accesare a Serviciilor si / sau informatiilor oferite de catre Site sau Aplicatie semnifica acceptarea deplina si neconditionata a oricaror prevederi din Termeni si conditii si a oricaror modificarii ale acestora.

1.4. Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia Utilizatorului respectiv de a inceta de indata accesarea Site-ului sau a Aplicatiei, iar accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului sau Aplicatiei, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea Serviciilor, precum si a oricarei sectiuni a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.

2. Utilizarea Serviciilor oferite de catre ActiveSoft

2.1. Reguli generale

2.1.1. Pentru a beneficia de unele din serviciile puse la dispozitie de catre ActiveSoft, este necesar sa completati datele din formularul de inregistrare. Indiferent daca pentru utilizarea Serviciilor este necesara crearea unui cont pe Site sau in Aplicatie, Utilizatorii accepta in mod expres ca simpla utilizare sau accesare a Serviciilor si / sau informatiilor oferite de catre Site sau Aplicatie semnifica acceptarea deplina si neconditionata a oricaror prevederi din Termeni si conditii si a oricaror modificarii ale acestora.

2.1.2. La inregistrarea pe Site sau in Aplicatie, ActiveSoft poate solicita anumite informatii, cum ar fi: adresa de email, nume si prenume, adresa, telefon.

2.1.3. Pentru a folosi Serviciile oferite de catre ActiveSoft, utilizatorii sunt obligati sa furnizeze date reale, complete, actuale si exacte despre ei, asa cum este cerut in formularul de inregistrare. ActiveSoft isi rezerva dreptul de a verifica, direct sau indirect, datele furnizate la crearea contului, neavand nicio obligatie legala in acest sens. Mai mult, utilizatorii se obliga sa notifice ActiveSoft despre orice schimbari care se vor produce cu privire la datele furnizate in procesul de inregistrare. Aceasta notificare trebuie transmisa in cel mult 20 de zile de la data la care s-au produs schimbarile.

2.1.4. Utilizatorii persoane juridice isi pot crea un cont de "Parc Auto" prin care vor beneficia de anumite facilitati, cum ar fi: vor putea beneficia pe Site de o pagina proprie, vor putea afisa bannere, vor putea introduce descrierea Parcului Auto, vor putea mentiona datele de contact, vor putea posta anunturi contra cost.

2.1.5. Ulterior inregistrarii, accesul la cont se realizeaza prin nume utilizator / email si prin parola. Utilizatorii au obligatia de a pastra cu grija datele de acces ale contului. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui numele de utlizator sau parola. ActiveSoft nu va va solicita niciodata parola conturilor dvs. in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru.

2.1.6. Stergerea contului de utilizator de pe Site sau din Aplicatie se face printr-o solicitare in scris pe email office@auto.ro.

2.1.7. In calitate de utilizator sunteti responsabili in intregime pentru toate materialele si informatiile pe care le incarcati pe Site, in Aplicatie sau le publicati pe bloguri sau pe forum. La trimiterea unui astfel de material, indiferent de tipul acestuia - text, imagini, fisiere video/audio - sunteti de acord cu urmatoarele limitari:

a) nu puteti publica, transmite sau face referire, in niciun fel, la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, violente;
b) nu puteti colecta datele personale ale celorlalti utilizatori ai Site-ului sau Aplicatiei si nici nu puteti restrictiona accesul altor utilizatori la diferite zone sau tipuri de continut din Site sau Aplicatie;
c) nu puteti folosi orice programe, dispozitive automate sau orice procedee manuale pentru a monitoriza sau copia paginile Site-ului sau Aplicatiei sau continutul lor, fara o autorizatie scrisa anterioara din partea ActiveSoft;
d) nu puteti publica material rasist, xenofob, antisemit si orice alt gen de material care incurajeaza ura unei anumite categorii umane, profesionale, etc;
e) nu puteti publica material care incalca sau eludeaza, in orice fel, reglementarile legale in vigoare incluzand, dar fara a se limita la dreptul de autor, drepturile acordate inventatorilor, detinatorilor de marci si orice alte drepturi protejate de materia proprietatii intelectuale si industriale, dreptul la intimitate al persoanei, drepturi conferite de un contract, sau alte drepturi detinute de catre terti;
f) nu puteti publica material care promoveaza, face trimitere sau utilizeaza software sau servicii de natura sa trimita emailuri nesolicitate;
g) nu puteti publica material care incalca orice prevederi ale legislatiei nationale, comunitare sau reglementarilor internationale;
h) nu puteti publica material cu caracter de amenintare, abuziv, de hartuire, calomniator, insultator sau defaimator, obscen, profanator, indecent sau supus oprobiului public;
i) nu puteti folosi niciun dispozitiv, incluzand dispozitive software sau subrutina, care sa interfereze sau sa incerce sa interfereze cu buna desfasurare a functionarii Site-ului sau Aplicatie, cu derularea normala a Serviciilor noastre;
j) sa nu realizati nicio actiune care impune orice utilizare neuzuala, nerezonabila, abuziva sau disproportionata a infrastructurii puse la dispozitie de ActiveSoft prin intermediul Site-ului sau Aplicatiei, cum ar fi, fara ca enumerarea sa fie limitativa: promovarea de site-uri, de aplicatii concurente etc.;
k) sa nu copiati, reproduceti, alterati, modificati, distribuiti (inclusiv prin afisare publica), sa nu folositi pentru scopuri comerciale care contravin naturii Serviciilor furnizate prin intermediul Site-ului sau Aplicatiei, continutul Site-ului sau Aplicatiei (sau orice parte din el), si sunteti de acord sa nu realizati lucrari / pagini de internet / servicii online care reproduc in orice mod sectiuni ale Site-ului sau Aplicatiei, fara o autorizatie scrisa anterioara din partea ActiveSoft.

2.1.8. Prin transmiterea de continut care nu este in acord cu limitarile mai sus mentionate, sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil si veti despagubi integral ActiveSoft in cazul producerii oricarui prejudiciu.

2.1.9. In cazul oricaror prejudicii cauzate de dvs. lui ActiveSoft sau unei terte parti, sunteti de acord sa achitati acestora integral toate si orice daune sau despagubiri, inclusiv orice cheltuieli de judecata, cheltuieli de executare si orice alte costuri aferente.

2.2. Publicarea de anunturi

2.2.1. Pentru postarea unui anunt pe Site, Utilizatorii trebuie sa aiba creat un cont pe Site. In caz contrar, contul va fi creat in mod automat pe baza mail-ului declarat la adaugarea anuntului si utilizatorul va primi pe mail datele de acces (username si parola).

2.2.2. Postarea unui anunt in Aplicatie se poate face fara ca Utilizatorul sa isi creeze un cont in Aplicatie.

2.2.3. Intreaga raspundere privind anuntul postat si informatiile din acesta apartine Utilizatorului.

2.3. Rovinieta

2.3.1. Utilizatorii pot utiliza Serviciile de achizitionare a rovinietei prin accesarea sectiunii "Cumpara Rovinieta" din Aplicatie utilizand un smartphone.

2.3.2. Din modulul de cumparare rovinieta, utilizatorul completeaza 2 set-uri de informatii:

- Informatii rovinieta (categorie auto, ziua de incepere a valabilitatii rovinietei, perioada valabilitatii rovinietei, numar inmatriculare vehicul);
- Informatii comparator (nume, e-mail, telefon).

2.3.3. Plata rovinietei se poate face prin SMS sau card (se alege plata prin SMS pentru a plati prin SMS). Inainte de efectuarea platii, utilizatorul poate verifica corectitudinea informatiilor transmise.

2.3.4. Rovinieta prin SMS. In cazul platii prin SMS, Utilizatorul este redirectionat catre interfata SMS a smartphone-ului, cu un mesaj SMS preformatat, in conformitate cu tipul rovinietei selectat, catre numarul scurt 7500 (numar unic pentru achizitia Rovinietelor la operatorii de telefonie mobila Orange, Vodafone, Telekom). Din interfata SMS a smartphone-ului utilizatorul poate sa aleaga continuarea procesului, adica sa dea SEND si sa achizitioneze Rovinieta, sau sa incheie procesul fara a fi achizitionat Rovinieta. Daca din intefata SMS se da BACK din meniul de navigare a smartphone-ului, se poate reveni astfel in Aplicatie, care afiseaza urmatorul mesaj: "Urmariti indicatiile primite prin SMS! Confirmarea platii o veti primi tot prin SMS! plus buton OK.

2.3.5. ActiveSoft pune la dispozitia Utilizatorilor numai o platforma prin intermediul careia acestia cumpara rovinieta prin Orange, Vodafone, Telekom. Din momentul apasarii butonului SEND, Utilizatorii parasesc Aplicatia si ajung in interfata smartphone-ului (adica se afla in relatia comerciala pe care o au cu operatorul de telefonie mobila). Orice reclamantii legate de achizitionarea rovinietei pot fi adresate Customer Service-ului operatorilor de telefonie mobila (functionarea serviciului Roviniete prin SMS este descris aici, pct. 16: https://www.cnadnr.ro/pagina.php?idg=167).

2.3.6. In cazul platii prin card, Utilizatorii sunt redirectionati catre platforma procesatorului de plati Libra Pay (www.librapay.ro)__. In cazul platii cu cardul Rovinieta este emisa efectiv de catre SC Scala Assistance SRL (www.roviniete.ro), distribuitor autorizat CNADNR: https://www.cnadnr.ro/pagina.php?idg=53.

2.4. Parcari cu plata prin SMS

2.4.1. Utilizatorul poate utiliza Serviciile de plata a parcarii prin accesarea sectiunii "Plateste Parcare" din Aplicatie utilizand un smartphone.

2.4.2. Din modulul de plata a parcarii, utilizatorul completeaza urmatoarele informatii:

- Numar inmatriculare vehicul;
- Detalii parcare (localitate, zona, durata).

2.4.3. Inainte de efectuarea platii, Utilizatorul are posibilitatea sa verifice informatiile completate.

2.4.4. Utilizatorul este redirectionat catre interfata SMS a smartphone-ului, cu un mesaj SMS preformatat, in conformitate cu datele parcarii selecate, catre numerele scurte pentru plata parcarii prin SMS corespondente fiecarui oras in parte in care acest servciu este disponibil. Din interfata SMS a smartphone-ului Utilizatorul poate sa aleaga continuarea procesului, adica sa dea SEND si plateasca pentru Parcare, sau sa incheie procesul fara a plati parcarea. Din momentul apasarii butonului SEND, Utilizatorii parasesc Aplicatia si utilizeaza serviciul de plata parcari administrat de catre S.C. Piconet S.R.L. (https://tpark.ro/).

2.4.5. Daca din intefata SMS se da BACK din meniul de navigare a smartphone-ului, se poate reveni astfel in Aplicatia Auto.ro, care afiseaza urmatorul mesaj: "Urmariti indicatiile primite prin SMS! Confirmarea platii o veti primi tot prin SMS! plus buton OK.

2.5. Cerere Service

2.5.1. Pentru a putea primi oferte de la service-uri, Utlizatorul trebuie sa isi creeze un cont de user in Aplicatie, furnizand inclusiv date de contact, astfel incat ofertele service-urilor sa poata fi comunicate catre Utilizator.

2.5.2. Pentru utilizarea serviciului, Utilizatorul trebuie sa furnizeze informatii despre autovehicul astfel incat service-urile sa fie in pozitia de a transmite oferte de service corespunzatoare problemelor autovehiculului. Cunoasterea informatiilor despre autovehicul este necesara intrucat costul reparatiilor si al pieselor poate varia de la vehicul la vehicul in functie de problemele acestuia. Datele de contact sunt transmise catre Service-uri astfel incat acestea sa poata solicita informatiile necesare, daca este cazul, si sa transmita oferte corespunzatoare.

2.5.3. ActiveSoft ofera numai o platforma prin care utilizatorii pot contacta service-urile si nu poarta nicio raspundere pentru ofertele venite din parte service-urilor, nici pentru interventiile auto subsecvente si nici pentru garantiile privind aceste interventii. Raspunderea privind ofertele de service si a modificarii ofertei, a interventiilor in service, cat si a garantiilor aferente revine exclusiv service-urilor auto.

2.6. RCA

2.6.1. ActiveSoft pune la dispozitia utilizatorilor o platforma prin care acestia pot accesa politele de asigurare emise de catre Safety Broker de Asigurare S.R.L., societate ce este inregistrata in Registrul Intermediarilor de asigurari sub numarul: RBK 293/2005 de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor.

Datele de identificare:
Adresa: Str. BOLIDULUI 4-6, Sector 6 BUCURESTI
Telefon: 0746141430 (Ajutor*)
Cod Unic de Identificare: 17437817
Nr. RegistrulComertului: J40/6184/2005
Stare societate : INREGISTRAT din data 01 Aprilie 2005

2.6.2. Activitati legate de incheierea contractului

Contractul de asigurare este incheiat in baza:
- prezentilor Termeni si Conditii,
- cererii de oferta a Utilizatorului adresata Safety Broker de Asigurare SRL prin intermediul Aplicatiei
- ofertelelor Safety Broker de Asigurare SRL adresate Utilizatorului prin intermediul Aplicatiei,
- Termenilor si Conditiilor de emitere si/sau utilizare a politelor, Conditiile de asigurare proprii fiecarei Societati de Asigurari si fiecarui tip de polita solicitata.
Utilizatorul, prin accesarea Serviciilor si acceptarea acceptarea prevederilor din Termeni si conditii, imputerniceste pe ActiveSoft sa transmita datele si declaratiile catre Safety Broker de Asigurare S.R.L. si imputerniceste Safety Broker de Asigurare S.R.L. in relatia cu companiile de asigurare.
Utilizatorul va completa formularul pentru cererea de oferta prin alegerea optiunii "Comanda" din Aplicatie. In baza informatiilor oferite de Utilizator, ActiveSoft transmite cererea de oferta catre sistemul Safety Broker de Asigurare S.R.L. care efectueaza calculul primelor de asigurare de la companiile de asigurari cu care Safety Broker de Asigurare S.R.L. are contracte de mandat incheiate si care ofera serviciu de webservice pentru produsul solicitat de Utilizator.
Daca Utilizatorul este de acord cu suma primei calculata de Safety Broker de Asigurare S.R.L., Utilizatorul alege varianta de plata a primei, dupa care completeaza campurile corespunzatoare referitoare la livrarea politei de asigurare si/sau, dupa caz, la asigurat sau bunul asigurat.
In cadrul cererii de oferta, Utilizatorul este obligat sa declare urmatoarele:
- cunoasterea, intelegerea si acceptareaTermenilor si Conditiilor;
- datele completate sunt corecte si conforme cu realitatea. Orice declaratie neadevarata poate duce la anularea politei de asigurare de catre compania de asigurare. Utilizatorul este pe deplin raspunzator de toate daunele cauzate ActiveSoft sau companiei de asigurare. Prin aceasta actiune utilizatorul da acordul pentru procesarea datelor personale ale Utilizatorului in scopul elaborarii ofertelor solicitate.
Aplicatia transmite datele catre sistemul informatic al Safety Broker de Asigurare SRL care analizeaza cererea de oferta a Utilizatorului si pregateste automat oferta de asigurare, ce include date despre contractul de asigurare precum si informatii privind valoarea si modalitatea de plata a primei de asigurare.
Contractul de asigurare, prin folosirea aplicatiei Auto.ro, poate fi incheiat de Utilizator astfel :
- doar daca bunul sau persoana asigurata se afla peteritoriul Romaniei;

2.6.3. Modalitatea de plata
Plata pentru asigurari RCA se face online cu cardul bancar, in contul Safety Broker de Asigurare SRL sau ramburs.

2.6.4. Confirmarea privind incheierea contractului
Safety Broker de Asigurare SRL confirma incheierea contractului de asigurare prin informatia corespunzatoarea ce va fi afisata pe pagina Auto.ro dupa efectuarea platii.
Politele de asigurari, sunt documentele ectronice salvate in format PDF, si vor transmise la adresa de e-mail a clientului.
Dupa incheierea contractului de asigurare, Safety Broker trimite prin curier documentul politei de asigurare, la adresa indicata de Asigurat. In cazul asigurarii obligatorii RCA, pana la data primirii prin posta a politei, Asiguratul se poate folosi de copia electronica a politei impreuna cu dovada de plata a primei de asigurare sau a primei rate.

2.6.5. Renuntarea Utilizatorului la contractul de asigurare In legatura cu incheierea contractului de asigurare, folosind Aplicatia, Utilizatorul are dreptul de a renunta la contractul de asigurare RCA, numai/doar in cazul instrainarii vehiculului, depunand in scris la Safety Broker de Asigurare SRL , declaratia corespunzatoare cu 20 de zile inainte de data denuntarii. Restituirea se va face conform conditiilor generale de asigurare specifice companiei de asigurari la care Utilizatorul a incheiat asigurarea RCA. In cazul in care s-au inregistrat daune inainte de reziliere, primele de asigurare pentru perioada ramasa pana la expirare nu se mai restituie. Declaratia cu privire la renuntarea la contract este trimisa de asigurat pe adresa: Safety Broker de Asigurare, Str. BOLIDULUI 4-6, Sector 6 BUCURESTI, cuprinzand si documentele justificative (dovada instrainarii, originalul politei si cererea cu specificarea numarului de cont IBAN in care se solicita restituirea).

2.6.6. Reclamatiile
Reclamatiile referitoare la functionarea sectiunii de Asigurari RCA pot fi transmise folosind formularul aflat in aplicatia Auto.ro sau, de asemenea, in scris la adresa Safety Broker de Asigurare SRL, Str. BOLIDULUI 4-6, Sector 6 BUCURESTI. Reclamatia depusa corespunzator trebuie sa contina cel putin urmatoarele date: informatii privind Utilizatorul, prenumele si numele acestuia, e-mail-ul, adresa de corespondenta precum si descrierea problemei, la care se refera reclamatia. In ceea ce priveste rezultatul analizei reclamatiei, Safety Broker de Asigurare instiinteaza neintarziat depunatorul reclamatiei prin intermediul postei electronice pe adresa de e-mail oferita de Utilizator. Reclamatiile vor fi analizate in termen de 30 de zile de la data primirii acestora de catre Safety Broker de Asigurare SRL.

2.6.7. Responsabilitate
In ceea ce priveste serviciile din sectiunea Asigurari, avand in vedere natura Aplicatiei de a facilita accesul Utilizatorilor la serviciile Safety Broker de Asigurare SRL, Auto.ro nu raspunde pentru nici o paguba (directa sau indirecta) adusa dvs. sau oricarei alte parti, referitoare la utilizarea acestei aplicatii si a informatiilor pe care aceasta le cuprinde - de catre dvs. sau alta persoana sau orice alte pagube sau vatamari cauzate de erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie, virusi sau orice alti factori similari. Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe in aplicatie sa fie exacta si corecta, Auto.ro nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea in completarea formularelor din aplicatie. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in cadrul formularelor disponibile in aplicatie. Orice link-uri catre alte aplicatii/site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar Auto.ro nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor aplicatii sau site-uri, pentru produsele sauserviciile promovate sau comercializate prin aceste aplicatii/site-uri.

2.6.8. Disponibilitatea produselor de asigurare
Serviciile de Asigurare RCA sunt disponibile, numai in Romania, cetatenilor romani, cu varsta peste 18 ani, persoanelor cu rezidenta permanenta in Romania sau persoanelor straine cu rezidenta in Romania.
Preturile si celelalte informatii pot constitui subiect de modificari fara notificare.

2.7. Plata Amenzi de Circulatie Auto

2.7.1 Serviciul privind plata amenzilor de circulatie auto ("Serviciul") este furnizat de catre Libra Internet Bank S.A. in parteneriat cu Active Soft S.R.L. Pentru implementarea serviciului pentru utilizatorii aplicatiei de mobil Auto.ro ("Auto.ro"), Libra Internet Bank S.A. foloseste platforma pusa la dispozitie de catre Active Soft S.R.L. Pentru a evita orice dubiu, plata amenzii va fi procesata de catre Libra Internet Bank S.A.
Prezentele prevederi prind Serviciul se completeaza cu Termeni si conditii Libra Internet Bank S.A care pot fi accesati la urmatoarea adresa: la https://www.librapay.ro/termeni-si-conditii.

2.7.2. Prin intermediul Serviciului vor putea fi platite 3 tipuri de amenzi de circulatie auto:
a) Amenda circulatie emisa de Brigada de Politie Rutiera
b) Amenda emisa CNADNR pentru circulatie fara Rovinieta
c) Amenda emisa de Politia Locala in legatura cu domeniul auto (de ex: parcare intr-un loc interzis, dar nu pe carosabil)

2.7.3. Intreaga raspundere privind datele introduse pentru utilizarea Serviciului, inclusiv corectitudinea acestora, apartine Utilizatorului.
Utilizatorul trebuie sa completeze si sa verifice corectitudinea datelor furnizate necesare realizarii platii amenzii de circulatie auto conform datelor trecute in procesul verbal de constatare a contraventiei si informatiilor ajutatoare din Auto.ro:
- Persoana Amendata: Nume si Prenume, CNP, Adresa domiciliu, E-mail;
- Proces Verbal Amenda: Serie si Numar, Data Emitere, Data Comunicare, Suma de Plata;
Institutia/Primaria de care apartine persoana amendata (in conformitate cu domiciliul acestuia). Domiciliul fiscal al persoanei fizice este determinat de localitatea de domiciliu a acesteia (conf. cu art. 31 alin. (1) lit. a) din Codul de Procedura Fiscala).
Datele cu caracter personal necesare pentru prestarea Serviciului vor putea fi transmise partenerului contractual (Netrbidge Services S.R.L.).
Avand in vedere ca informatiile privind plata amenzii sunt completate de catre utilizator, intreaga raspundere pentru completarea in mod gresit a datelor apartine utilizatorului. Acesta va trebuie sa contacteze administratia locala de care apartine sau catre care a directionat in mod gresit plata pentru rezolvarea problemei. Nici Libra Internet Bank S.A. si nici Netrbidge Services S.R.L. nu poarta vreo responsabilitate privind directionarea gresita a platilor de catre utilizator sau in cazul aparitiei de erori in completarea datelor necesare pentru plata amenzii.
In cazul in care banii sunt virati in mod gresit din culpa ActiveSoft sau Libra Internet Bank S.A., atunci banii vor fi returnati in termen de 5 zile de la primirea solicitarii insotita de dovezi din partea utilizatorului.

2.7.4. Suma de plata.
Pentru plata amenzii de circulatie auto se aplica un comision de 5% calculat la suma platita.
Utilizatorul este singurul responsabil pentru introducerea corecta a sumei de plata. Nici Libra Internet Bank S.A. si nici Netrbidge Services S.R.L. nu isi asuma si nici nu ar putea sa isi asume vreo responsabilitate privind sumele de plata introduse eronat de catre utilizator.
Potrivit art. 28 alin. (1) din O.G. nr. 2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor: "Contravenientul poate achita, pe loc sau in termen de cel mult 48 de ore de la data incheierii procesului-verbal ori, dupa caz, de la data comunicarii acestuia, jumatate din minimul amenzii prevazute in actul normativ, agentul constatator facand mentiune despre aceasta posibilitate in procesul-verbal. In actul normativ de stabilire a contraventiilor aceasta posibilitate trebuie mentionata in mod expres. Termenele statornicite pe ore incep sa curga de la miezul noptii zilei urmatoare, iar termenul care se sfarseste intr-o zi de sarbatoare legala sau cand serviciul este suspendat se va prelungi pana la sfarsitul primei zile de lucru urmatoare".

2.7.5. Dupa completarea formularului si realizarea platii prin serviciul Libra Pay, utilizatorul va primi un e-mail de confirmare a platii din partea Libra Internet Bank S.A. Acesta va contine detaliile de plata si dovada platii amenzii de circulatie auto.
Pastrati dovada platii cel putin 5 ani de la data de 1 ianuarie a anului urmator celui in care ati fost amendat (in conformitate cu art. 131 din Codul de Procedura Fiscala). Dupa efectuarea platii, in termen de 15 zile, utilizatorul trebuie sa transmita o copie de pe chitanta de plata a amenzii agentului constatator sau sa o trimita prin posta unitatii de politie din care agentul de circulatie face parte (institutie mentionata in antetul procesului-verbal de contraventie), in conformitate cu prevederile art. 28 alin. (2) din O.G. nr. 2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor, respectiv,
a) Politie Locala;
b) Brigada de Politie Rutiera;
c) CNADNR - CESTRIN

2.7.6. NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal LIBRA INTERNET BANK S.A. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizati.
Scopul colectarii datelor este: Servicii financiar-bancare si sistemul de plata on-line LIBRAPAY, impreuna cu serviciile conexe acestuia.
Informatiile furnizate sunt necesare prelucrarii datelor in sistemul de plata LIBRAPAY si cele conexe acestuia. Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a procesa plata prin intermediul LIBRA INTERNET BANK S.A., LIBRAPAY si sistemele de plata conexe acestuia.
Datele cu caracter personal necesare pentru prestarea Serviciului vor putea fi transmise partenerului contractual (Netrbidge Services S.R.L.).

2.7.7. Plata cu cardul
Plata amenzii de circulatie auto se poate efectua numai prin card bancar emis in Romania.
Platile prin intermediul cardurilor de debit sau credit sunt procesate de catre https://www.librabank.ro/, partenerul Auto.ro in procesarea acestor plati. Comunicatia cu procesatorul se face prin intermediul unei conexiuni securizate SSL, datele transmise fiind criptate. Toate informatiile privind cardul vor fi prelucrate exclusiv de catre procesatorul de plati.
Pentru a putea utiliza serviciul LibraPay si facilitatile conexe se vor stoca datele referitoare la cardul bancar (numarul cardului, data expirarii, numele titularului). Aceste date nu vor fi facute niciodata publice, iar pentru maxima siguranta codul de securitate (CVV2, CVC2) nu va fi stocat.

2.8. Carduri de asistenta rutiera

ActiveSoft pune la dispozitia utilizatorilor Aplicatiei posibilitatea de a beneficia de Serviciile de asistenta rutiera 9695. Cardurile asigura o gama de servicii rutiere in caz de incidente la drum (pe o perioada determinata: 15 zile – pentru cardurile de vacanta, 365 zile pentru cele anuala) avand acoperire nationala sau internationala, dupa caz.

Serviciile vor fi puse la dispozitia Utilizatorilor de catre S.C. Assistance Cars Club S.R.L. cu sediul in Bucuresti, Calea Floreasca nr.169, etaj 6, sector 1, inregistrat la Registrul Comertului sub nr. J40/1807/2010, CIF: RO 26546163.

Informatii detaliate privind pretul cardurilor de asistenta rutiera si serviciile pe care le includ pot fi accesate la urmatoarea adresa: https://www.9695.ro/Portals/0/Conditii_contractuale_abonamente_carduri_vacanta_9695.pdf

Pretul Cardurilor, modalitatea de plata si discounturile aplicate sunt prevazute in Aplicatie. Valoarea Cardurilor la plata prin SMS poate fi diferita fata de valoarea acestora in cazul optarii prin alt mijloc de plata.
Intreaga raspundere privind prestarea Serviciilor de asistenta rutiera, eliberarea Cardurilor, plata acestora si consecintele legate direct si / sau indirect de Cardurile de asistenta rutiera revine partenerului S.C. Assistance Cars Club S.R.L.

2.9 Taxa de pod

2.9.1. Utilizatorii pot beneficia de Serviciile de plata a taxei de pod Fetesti prin accesarea de pe smartphone a sectiunii "Taxa de pod" din Aplicatie.

2.9.2. Plata tarifului de trecere a podului de la Fetesti prin SMS ofera drept de trecere pe benzile care permit trecerea libera, fara bariera, respectiv benzile 2 si 3.

2.9.3. Tariful de traversare se poate plati oricand inaintea trecerii sau cel tarziu pana la ora 23:59:59 a zilei urmatoare trecerii.

2.9.4. Din modulul de plata Taxa de pod, utilizatorul completeaza numarul de inmatriculare al autovehiculului si categoria auto corespunzatoare. De ex. daca ai un autoturism, SMS-ul trimis ar putea fi de forma: B96PTU 1.

2.9.5. Plata taxei de pod se face prin SMS. Inainte de efectuarea platii, utilizatorul are obligatia sa verifice corectitudinea informatiilor transmise.

2.9.6. Utilizatorul este redirectionat catre interfata SMS a smartphone-ului, cu un mesaj SMS preformatat, in conformitate cu numarul de inmatriculare si categoria corespunzatoare a tipului de autovehicul, catre numarul scurt 7577 (numar unic pentru plata taxei de pod la operatorii de telefonie mobila Orange, Vodafone, Telekom, Digi Mobil). Din interfata SMS a smartphone-ului se primeste un mesaj continand informatii privind valoarea taxei de pod si valoarea totala a SMS-ului de comanda. In mesaj se solicita si confirmarea finala a comenzii, prin transmiterea, catre acelasi numar 7577, a unui SMS cu raspuns DA.

2.9.7. Daca din intefata SMS se da BACK din meniul de navigare a smartphone-ului, se poate reveni astfel in Aplicatie, care afiseaza urmatorul mesaj: "Urmariti indicatiile primite prin SMS! Confirmarea platii o veti primi tot prin SMS! plus buton OK.

2.9.8. Valoarea SMS-ului poate varia in functie de operatorul de telefonie mobila. In cazul in care utilizatorul are abonament la operatorul de telefonie mobila, se adauga TVA.

2.9.9. ActiveSoft pune la dispozitia Utilizatorilor numai o platforma prin intermediul careia acestia achita taxa de pod prin Orange, Vodafone, Telekom sau Digi Mobil. Din momentul apasarii butonului SEND, Utilizatorii parasesc Aplicatia si ajung in interfata smartphone-ului (adica se afla in relatia comerciala pe care o au cu operatorul de telefonie mobila). Orice reclamantii legate de plata taxei de pod pot fi adresate Customer Service-ului operatorilor de telefonie mobila (functionarea serviciului taxa de pod prin SMS este descris aici: https://cnadnr.ro/pagina.php?idg=305).

2.9.10. ActiveSoft nu percepe taxa suplimentara pentru Serviciul Plata taxa de pod.

2.10. Evaluare auto

ActiveSoft pune la dispozitia utilizatorilor Aplicatiei posibilitatea de a beneficia de Servicii de evaluare auto constand in afisarea pretului si al costului total al autovehiculului conform unor specificatii introduse de catre utilizator.

Serviciile vor fi puse la dispozitia Utilizatorilor de catre S.C. Daniri Solutions S.R.L. cu sediul in Bucuresti, str. Paris nr. 14, etaj 1, sector 1, cod postal 011813, inmatriculata la registrului comertului sub nr. J40/13220/2011, avand cod unic de inregistrare RO29312671, e-mail admin@vezicatface.ro, 0745899166.

Pretul serviciului Evaluari auto, modalitatea de plata si discounturile aplicate sunt prevazute in Aplicatie. Valoarea serviciului Evaluari auto la plata prin SMS poate fi diferita fata de valoarea acestuia in cazul optarii pentru alt mijloc de plata.

Pretul sugerat de catre S.C. Daniri Solutions S.R.L. este unul de pornire pentru procesul de negociere in vanzarea sau cumpararea unei masini. Acesta se calculeaza pe baza unor analize statistice amanuntite ce cuprind o baza de peste 200.000 de anunturi auto second hand din perioada 2000-2015.

In determinarea pretului sunt luate in calcul urmatoarele variabile: marca, modelul, anul de fabricatie, combustibilul, kilometrajul, capacitatea motorului, puterea motorului, caroseria si versiunea de echipare. Pentru a oferi un pret cat mai relevant pentru utilizatori, S.C. Daniri Solutions S.R.L. nu a introdus in analiza sa modelele avariate, ofertele de predare de leasing si cele cu dotari premium. In acest sens, pentru orice model care se regaseste intr-una din aceste categorii nu se poate calcula un pret sugerat pentru a porni o negociere.

Intreaga raspundere privind prestarea Serviciilor de Evaluare auto, rezultatele aferente tranzactiilor de vanzare/cumparare care nu s-au incheiat cu pretul sugerat si consecintele legate direct si / sau indirect de Evaluarea auto revine partenerului S.C. Daniri Solutions S.R.L.

3. Drepturile asupra continutului Site-ului

3.1. Continutul si elementele de grafica ale Site-ului sau Aplicatiei, dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor Serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma catre utilizatori (prin vizualizare directa pe Site sau Aplicatie, prin newslettere etc.) apartin ActiveSoft si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului sau Aplicatiei.

3.2. ActiveSoft nu pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care utilizatorii le furnizeaza sau le posteaza. Transmitand asemenea materiale, utilizatorii sunt de acord sa acorde ActiveSoft permisiunea de a utiliza materialele, inclusiv sa le copieze, distribuie, transmite, publice, reproduca, modifice si sa traduca, de a mentiona numele utilizatorului in legatura cu materialul pe care l-a transmis si dreptul de a cesiona la randul ei toate aceste drepturi oricarui partener al ActiveSoft. Nu se vor pretinde si nici acorda nicun fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus.

3.3. Continutul Site-ului sau Aplicatiei, indiferent de zona in care se afla in Site sau Aplicatie si indiferent de tip, poate fi utilizat numai in scopuri personale sau potrivit scopului pentru care sunt prestate Serviciile. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al ActiveSoft. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui Site sau Aplicatiei sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cele precizate mai sus.

3.4. ActiveSoft isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si / sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

3.5. Cererile de utilizare a continutului Site-ului sau Aplicatiei in orice scop, altul decat cel personal sau pentru care sunt puse la dispozitia utilizatorilor Serviciile Site-ului sau Aplicatiei, pot fi facute la urmatoarea adresa: Active Soft S.R.L., Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, sector 2, Bucuresti, cu mentiunea "Pentru echipa auto.ro" sau prin oricare dintre modalitatile indicate la pagina Contact a Site-ului.

3.6. Orice persoane care expediaza, in orice mod, informatii ori materiale catre Site sau Aplicatie isi asuma obligatia de a nu prejudicia in niciun mod si in nicio masura drepturile de autor sau orice alt drept pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Site sau Aplicatie, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea ActiveSoft, ci numai raspunderea persoanelor respective.

4. Nota de informare privind protectia datelor personale

4.1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, ActiveSoft va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori. Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre ActiveSoft a Serviciilor pe internet, a serviciilor de furnizare bunuri si servicii, a serviciilor de reclama, marketing si publicitate si a serviciilor de statistica, precum si in scopul prelucrarii de catre ActiveSoft a acestor date si informatii personale in vederea efectuarii de studii de piata, transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct, realizarii de catre ActiveSoft a operatiunilor de recrutare de personal sau orice alte activitati intreprinse de ActiveSoft si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea Utilizatorilor respectivi.

4.2. Fiecare utilizator, la optiunea sa proprie, furnizeaza unele date personale ale sale pentru a-si crea un cont valabil si pentru a beneficia de Serviciile oferite de catre ActiveSoft.

4.3. In momentul crearii contului fiecare utilizator are posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Site sau Aplicatie prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului.

4.4. Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

4.5. Totodata, utilizatorii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea datelor. Utilizatorii inteleg si accepta ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de stergerea contului lor din sistem si de imposibilitatea de a accesa toate Serviciile oferit de ActiveSoft.

4.6. Pentru exercitarea acestor drepturi fiecare utilizator poate face o cerere in scris in acest sens, pe care sa o trimita apoi prin posta la adresa Active Soft S.R.L., Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, sector 2, Bucuresti, cu mentiunea "Pentru echipa auto.ro", sau prin e-mail la adresa office@auto.ro.

4.7. Active Soft S.R.L este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 6413, 6384 si 6383.

5. Legatura cu alte site-uri

5.1. Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul sau Aplicatia poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet considerate de ActiveSoft utile in legatura cu continutul Site-ului sau Aplicatiei, dar care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa.

5.2. ActiveSoft este absolvita de orice raspundere in ceea ce priveste continutul sau opiniile exprimate pe aceste site-uri de internet, precum si corectitudinea si exactitatea acestora, iar aceste site-uri de internet nu sunt monitorizate, controlate sau verificate in orice mod de catre ActiveSoft. Includerea unei legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet nu implica aprobarea in vreun fel a acestora de catre ActiveSoft. In momentul in care Utilizatorii acceseaza aceste site-uri de internet inteleg si accepta cele mentionate mai sus.

6. Servicii oferite contra cost

6.1. La optiunea utilizatorilor, acestia pot beneficia, contra cost, de serviciile suplimentare oferite de catre ActiveSoft.

6.2. Accesul la serviciile oferite contra cost nu va fi permis decat dupa momentul la care se confirma transferul de bani in contul ActiveSoft.

6.3. Prin solicitarea serviciilor suplimentare oferite contra cost, utilizatorii accepta si sunt de acord ca, daca doresc sa renunte la furnizarea serviciului, pentru ca aceasta renuntare sa fie una efectiva, va trebui sa fie realizata INAINTE de momentul platii unui pachet de provare. Aceasta regula este foarte importanta mai ales atunci cand au optat pentru plata cu card a serviciilor, cand plata se realizeaza prin retragerea automata, la intervalele de timp specificate de utilizatori, a sumelor reprezentand contravaloarea Serviciilor.

6.4. In situatia in care utilizatorii doresc incetarea furnizarii Serviciului, inteleg si sunt de acord cu faptul ca platile deja efectuate nu sunt si nu vor fi returnate.

6.5. In situatia in care au optat pentru plata Serviciilor furnizate de ActiveSoft prin intermediul unei carti de debit / credit, trebuie sa stiti ca ActiveSoft nu stocheaza, nu retine, nu proceseaza si nu acceseaza informatiile furnizate de dumneavoastra cu privire la cartea de credit / debit. In acest caz, tranzactia este realizata prin intermediul unui tert, respectiv Mobilpay. Plata prin SMS pentru serviciile oferite contra cost se poate face de catre persoanele fizice de peste 18 ani sau de catre persoanele juridice, cu ajutorul unui terminal gsm (telefon mobil) prin trimiterea la numerele de telefon mentionate pe Site sau Aplicatie.

6.6. ActiveSoft isi rezerva dreptul de a modifica, oricand si in orice mod, pretul Serviciilor, potrivit propriei sale optiuni discretionare, fara a fi obligata sa justifice in vreun mod modificarea, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca alta formalitate fata de utilizator. Noile preturi vor deveni efective de la momentul afisarii lor pe Site respectiv Aplicatie.

6.7. ActiveSoft nu raspunde sub nicio forma, in nicio masura si nu poarta niciun fel de responsabilitate pentru serviciul de plata prin SMS sau prin intermediul unei carti de decit / credit oferit de catre Mobilpay, precum si pentru orice fel de eroare si/sau frauda decurgand din sau in legatura cu acest serviciu.

6.8. ActiveSoft isi rezerva dreptul de a elimina in orice moment de pe Site sau din Aplicatie orice anunt sau de a suspenda pe durata decisa discretionar de catre ActiveSoft dreptul utilizatorului de a folosi, in intregime sau in parte Serviciile (inclusiv Serviciile oferite contra cost) ori de a accesa Site-ul sau Aplicatia, din orice motiv, inclusiv, dar fara a se limita la: primirea oricarei reclamatii sau acuzatii din partea oricaror terti sau autoritati, in orice alt caz in care ActiveSoft considera ca Utilizatorul a incalcat prevederile din Termeni si conditii ori exista orice suspiciuni in acest sens. In toate cazurile in care ActiveSoft va aplica oricare dintre masurile mai sus prevazute, ea va avea dreptul sa justifice masura daca va considera acest lucru necesar sau oportun, fara a avea nicio obligatie in acest sens si nu va putea fi trasa la raspundere in niciun mod si in nicio masura. Utilizatorii inteleg si sunt de acord cu faptul ca platile deja efectuate nu sunt si nu vor fi returnate.

7. Limitarea raspunderii

7.1. In scopul respectarii prevederilor legale in materie, a drepturilor ActiveSoft si / sau a tertelor parti, si pentru o cat mai buna derulare a serviciilor puse la dispozitie prin intermediul Site-ului sau Aplicatiei, ActiveSoft are dreptul exclusiv ca, din proprie initiativa si dupa criteriile sale proprii, care nu pot fi cenzurate in niciun mod de catre utilizatori sau orice terte persoane sau autoritati, la cererea autoritatilor competente ale statului sau la cererea unei persoane care justifica un interes legitim, sa suspende sau restrictioneze in orice mod accesul anumitor persoane la toate si / sau orice Servicii (inclusiv Serviciile oferite contra cost), informatii, comentarii, bloguri, forumuri, sectiuni ale Site-ului sau Aplicatiei, daca ActiveSoft decide ca acestea, tinand cont de conduita utilizatorului pe Site sau APlicatie, precum si tinand cont de oricare alte criterii proprii, care nu pot fi cenzurate in niciun fel de catre terte persoane, pun sau pot pune in pericol buna functionare a Serviciilor, incalca sau pot incalca in orice mod termenii prezentului acord, prevederile legale in vigoare si/sau drepturile unei terte parti. ActiveSoft are dreptul, nu si obligatia de a aplica masurile mai sus mentionate, astfel ca are dreptul de a refuza orice solicitare a unei terte persoane sau autoritati de a aplica oricare dintre aceste masuri.

7.2. ActiveSoft nu isi asuma obligatia si nu garanteaza, implicit sau expres, pentru continutul de pe Site sau din Aplicatie, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de utilizatorii Site-ului sau Aplicatiei. ActiveSoft va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si Aplicatie si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

7.3. Utilizatorii Site-ului si Aplicatie inteleg si accepta ca furnizarea Serviciilor poate fi afectata de anumite conditii obiective, precum si ca Serviciile sunt oferite potrivit principiului "asa cum sunt" si "asa cum sunt disponibile", iar Utilizatorii folosesc aceste servicii pe riscul lor. Utilizatorii inteleg si accepta ca ActiveSoft este absolvita de orice raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri, intreruperi, ingreunari, disfunctionalitati sau erori in functionarea Site-ului sau Aplicatiei, in situatia unei erori tehnice de orice fel sau oricaror erori in furnizarea Serviciilor, precum si in orice situatie in care nu ar dovedi cert ca orice erori sau probleme de natura tehnica din cele mentionate mai sus se datoreaza in mod direct si exclusiv culpei grave a ActiveSoft.

7.4. In mod expres, Utilizatorii Site-ului si Aplicatiei inteleg si accepta ca ActiveSoft este absolvita de orice raspundere pentru orice fel de daune directe, indirecte, minore, speciale, de importanta majora sau incidentale, incluzand dar fara a se limita insa la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea Serviciilor sau orice alt aspect relationat Serviciilor. Utilizatorul este de acord sa protejeze si sa asigure pe ActiveSoft si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara niciun fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a utilizatorului in legatura cu utilizarea Serviciilor sau orice alt aspect relationat Serviciilor.

7.5. Utilizatorii Site-ului si Aplicatiei inteleg si accepta ca ActiveSoft este absolvita de orice raspundere pentru mesajele publicitare postate pe Site sau in Aplicatie sau prin intermediul Serviciilor, precum si pentru bunurile sau serviciile furnizate de catre autorii acestor mesaje publicitare.

7.6. Pentru caz de forta majora, ActiveSoft si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, este exonerata total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, razboi, revolutie, embargou, cutremur, grav atac terorist, inundatie, incendiu, atacuri informatice grave ori defectiuni grave in functionarea retelei de internet, greva si incetarea nelegala a lucrului, emiterea de catre o autoritate competenta a unui ordin sau a oricarui act cu caracter obligatoriu care impiedica desfasurarea activitatii partilor, lipsa functionarii conexiunilor de telefon.

7.7. Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure pe ActiveSoft si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara niciun fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea Serviciilor sau orice alt aspect relationat Servicilor.

8. Modificarea Termenilor si Conditiilor

8.1. ActiveSoft isi rezerva dreptul de a modifica, oricand si in orice mod, orice sectiune de pe Site sau din Aplicatie, potrivit propriei sale optiuni discretionare, fara a fi obligata sa justifice in vreun mod modificarea, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca alta formalitate fata de utilizatori.

8.2. ActiveSoft isi rezerva dreptul de a elimina in orice moment de pe Site sau din Aplicatie orice comunicat sau de a suspenda pe durata decisa discretionar de catre ActiveSoft dreptul utilizatorului de a folosi, in intregime sau in parte Serviciile ori de a accesa Site-ul sau Aplicatia, din orice motiv, inclusiv, dar fara a se limita la: primirea oricarei reclamatii sau acuzatii din partea oricaror terti sau autoritati, in orice alt caz in care ActiveSoft considera ca Utilizatorul a incalcat prevederile din Termeni si conditii ori exista orice suspiciuni in acest sens. In toate cazurile in care ActiveSoft va aplica oricare dintre masurile mai sus prevazute, ea va avea dreptul sa justifice masura daca va considera acest lucru necesar sau oportun, fara a avea nicio obligatie in acest sens.

8.3. Utilizatorii acceptata in mod expres ca simpla utilizare sau accesare a Serviciile oferite de catre ActiveSoft semnifica acceptarea deplina si neconditionata a modificarii sau modificarilor operate. In orice situatie in care utilizatorii au obiectiuni sau rezerve fata de oricare dintre prevederile din prezentul acord, au obligatia de a inceta de indata utilizarea serviciilor noastre.

9. Legea aplicabila. Litigii

9.1. Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului sau Aplictiei si ale ActiveSoft, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a Municipiului Bucuresti.

10. Nota de informare despre utilizarea cookie-urilor

10.1. Stocarea de informatii sau obtinerea accesului la informatia stocata in echipamentul terminal al utilizatorului este efectuata de Administratorul Site-ului numai in urmatoarele scopuri: furnizarea de servicii pe internet, in scop de marketing, reclama si publicitate si / sau furnizarea de bunuri si servicii. Tertii care stocheaza informatii sau au acces la informatiile stocate in echipamentul terminal al utilizatorului site-ului Auto.ro sunt: furnizorii de publicitate, furnizorii de servicii de analiza a audientei si a performantei site-ului si furnizorii de bunuri si servicii. Scopul general al procesarii acestor informatii de catre terti este furnizarea de servicii de reclama, marketing si publicitate. Pentru mai multe informatii, accesati pagina Politica de cookie-uri.

11. Nota de informare privind protectia datelor personale

11.1. Conform cerintelor legislatiei aplicabile in materia protectiei datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Administratorul Site-ului va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Va informam ca datele personale pe care Utilizatorii le furnizeaza Administratorului Site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a Serviciului.

11.2. Pentru informatii detaliate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa cititi Politica de confidentialitate, document care este parte integranta din Termeni si Conditii.Versiune din data de: 16.07.2018