rss

Proiectul Porsche Cajun, pus in asteptare

  1. 14/10/2010
  2. Categoria: Porsche
  3. Tags: Audi q5, Cayenne, porsche cajun
    Vezi toate fotografiile (1)

    Porsche se va concentra in perioada urmatoare pe revizuirea gamei de modele deja existente, punand astfel sub semnul asteptarii lansarea fratelui mai mic al Cayenne, cat si a unui cabrio de mai mici dimensiuni decat Boxster, a declarat Mathias Mueller, presedintele companiei, pentru autocar.co.uk.

    Crossoverul de lux se va situa sub Cayenne si se va numi Cajun, dupa cum a confirmat Martin Winterkorn, presedintele executiv Volkswagen, pentru “Der Spiegel”. Modelul va fi lansat pe piata la sfarsitul anului 2014, inceputul lui 2015 si va  va imparti platforma si mai multe componente cu urmatoarea generatie Audi Q5, costurile dezvoltarii si productiei fiind astfel impartite.

    Pentru a evita canibalizarea Porsche Cajun - Audi Q5, initial vor lansa o versiune in trei usi, crossoverul devenind astfel un competitor direct pentru noul Range Rover Evoque.

    In privinta motorizarilor si a preturilor de achizitie, oficialul Volkswagen nu s-a pronuntat inca, insa nu ar fi exclus ca Porsche Cajun sa fie oferit si cu un sistem de propulsie hibrida.

    Vizualizari: 1903