rss

Porsche vrea modele noi pentru a-si dubla vanzarile globale

  1. 25/01/2011
  2. Categoria: Porsche
  3. Tags: boxter , masina noua, Porsche
    Vezi toate fotografiile (1)

    Conform celor mai recente rapoarte, se pare ca Porsche va produce un nou model sport, ca parte a planului sau de a dubla vanzarile globale la 200.000 de vehicule pana in 2018. Masina va fi propulsata de noul motor cu patru cilindri si va fi o completare a SUV-ului Cajun si a supercarului hibrid 918 Spyder.

    Porsche trebuie sa finalizeze noua strategie de produs pana la sfarsitul lunii martie. Noul plan va include, de asemenea, o crestere a capacitatii de productie. "Avem ocazia sa obtinem noi produse pentru a creste volumul si veniturile", a declarat CEO-ul Porsche, Matthias Mueller.

     

    In ceea ce priveste noul model sport, este de asteptat ca acesta sa fie similar cu legendarul 550 Spyder din 1950. Acesta va fi mai ieftin decat Boxster, care are in prezent un pret de baza de 48.550 dolari, cu transport inclus.

     

    Aparent, acest nou model este visul lui Mueller. "Imi imaginez cum e sa ai o astfel de masina in cativa ani", a spus el. "Avem deja disponibil conceptul tehnic pentru o astfel de masina, care se bazează pe platforma Boxster." Mai mult, Porsche ar putea face noul Porsche mai ieftin prin utilizarea unor sisteme modulare de la platforma de noua generatie Golf.

    Vizualizari: 1298
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »