rss

Porsche revine la Detroit cu un model "spectaculos"

  1. 06/12/2010
  2. Categoria: Porsche
  3. Tags: 929, cajun, Detroit, Porsche
    Vezi toate fotografiile (1)

    Porsche isi pregateste reintoarcerea la Salonul Auto de la Detroit, dupa o absenta de patru ani, prin lansarea unui model „spectaculos”, dupa cum s-a exprimat Hans-Gerd Bode, intr-un interviu pentru Automotive News.

    Oficialul Porsche a ales sa pastreze misterul si nu a dezvaluit niciun fel de detaliu privind conceptul pregatit pentru evenimentul american. Ar putea fi foarte bine „calea de mijloc” intre noile 911 si 918 Spyder de serie, deja anuntat saptamanile trecute de presedintele Matthias Muller.

    De fapt, aceasta ipoteza a fost lansata de revista germana Auto Zeitung, care a realizat si o reconstructie grafica a modelului 929, un supercar ce ar trebui sa imparta platforma si tehnologia hibrida cu 918 Spyder.

    Zvonurile cu privire la prototipul „spectaculos” pregatit pentru Detroit nu se opresc aici. Conceptul misterios ar putea fi baby Cayenne, sub numele sau Cajun, sau noul 929, dupa cum am mentionat mai sus. Totodata ar putea fi o noua versiune a conceptului Porsche 918 Spyder.

    Prezenta la Detroit reprezinta prima incercare de a restabili legaturile cu piata americana, aici fiind livrat un sfert din productia de anul trecut.

    Vizualizari: 1462
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »