rss

Porsche Panamera S Hybrid vine la Geneva

  1. 17/02/2011
  2. Categoria: Porsche
  3. Tags: panamera hybrid, Porsche panamera
    Vezi toate fotografiile (4)

    Porsche lanseaza in premiera mondiala la Salonul de la Geneva noul Panamera S Hybrid, model ce va fi disponibil pe piata incepand cu luna iunie a acestui an.

    Modelul este propulsat de acelasi sistem hibrid ca cel al Cayenne S Hybrid: un motor V6 de trei litri, cu compresor, care furnizeaza 333 CP (245 kW), acesta fiind ajutat de un motor electric de 47 CP (34 kW). Impreuna dezvolta o putere totala de 380 CP si asigura un consum de numai 6,8 l/100 km.

    Panamera S Hybrid accelereaza pana la 100 km/h in 6,0 secunde si atinge o viteza maxima de 270 km/h. Autonomia in modul exclusiv electric este de aproximativ doi kilometri, iar deplasarea este posibila pana la viteza de 85 km/h (53 mph), in functie de situatia de condus.

    Puterea este transmisa prin intermediul unei cutii de viteze Tiptronic S cu opt trepte, cu rapoarte lungi, care este o dotare standard pentru modelele Cayenne. Tot in standard intra si suspensia pneumatica adaptiva, inclusiv cu sistemul adaptiv de amortizoare cu PASM si Servotronic.

    Vizualizari: 1698