rss

Porsche ar putea imparti platformele si tehnologia cu Bentley

  1. 24/11/2010
  2. Categoria: Porsche
  3. Tags: bentley, , Panamera, porsche,
    Vezi toate fotografiile (1)

    Intr-un interviu acordat recent, noul presedinte Porsche-Matthias Müller- a spus despre companie ca ar putea sa imparta aceleasi platforme si tehnologii cu Bentley dar, de asemenea, a admis ca acest plan ar putea afecta planurile constructorului britanic de a produce un rival pentru Panamera.

     

    Panamera ar putea da nastere unui coupe cu doua usi, ca succesor indirect al lui 928. Aceasta masina va fi un rival perfect pentru Mercedes-Benz CL, dar, de asemenea, si pentru Bentley Continental GT.

    Muller a confirmat si faptul ca sunt luate in considerare mai mult de o varianta a lui Panamera. Zvonurile au dezvaluit ca o versiune cabrio a masinii este in lucru pe masa echipei de design.

     

    Cu toate acestea, in ceea ce priveste posibilul parteneriat dintre Bentley si Porsche, Matthias Müller a explicat ca trebuie sa discute cu oficialii producatorului britanic pentru a vedea daca ambii pot pune la un loc atat performanta, cat si inginerii.

    “Trebuie sa ne uitam la concurentii nostri si la competitorii nostri interni. Trebuie sa vedem daca Porsche se poate potrivi cu strategia de acolo. Ar fi stupid sa ai o masina, un derivat, care sa inlocuiasca sau sa fie inlocuit 100% de catre un alt brand”, a spus. Muller.

    Vizualizari: 1221