rss

Porsche 918 Spyder va fi livrat dupa achitarea unui avans consistent

  1. 23/03/2011
  2. Categoria: Porsche
  3. Tags: 918 spyder, Hibrid, Porsche
    Vezi toate fotografiile (1)

    Livrarea celui mai scump model din istoria Porsche va avea loc abia dupa ce intreaga suma de de 645.000 de euro va fi achitata integral. Asadar, miliardarii lumi isi pot deschide portofelele generoase inca de pe acum.

    Aceasta conditie pusa de casa auto garanteaza faptul ca toate cele 918 exemplare ale hibridului ultra-sportiv 918 Spyder isi vor gasi cumparatori. In acest sens, producatorul a notificat dealerii, explicandu-le modul in care vor putea fi inregistrate cererile.

    Fericitul proprietar al celui mai costisitor autoturism Porsche va trebui sa urmeze mai multe etape. Initial, clientul va trimite un formular completat pe care dealerul il va expedia biroului central. Apoi constructorul auto solicita un avans, care constituie un sfert din pretul integral. Comanda este inregistrata dupa achitarea avansului.

    La cel mult un an de la realizarea comenzii si intrarea pe liniile de productie a exemplarului arvunit, trebuie achitat inca un sfert din pretul de vanzare. Livrarea va avea loc dupa ce va fi achitat restul de bani, adica cealalta jumatate din valoarea noului 918 Spyder.

    Acest sistem este gandit pentru ca Porsche sa se asigure ca cererea va fi aceeasi cu cifra de productie. Astfel, producatorul auto nu va iesi in pierdere.

    Modelul de serie va respecta specificatiile prezentate pe conceptul lansat la Geneva, devenind astfel un supersportiv hibrid, cu doua locuri, a carui viteza maxima este de 320 km/h. Sistemul hibrid este format dintr-un motor V8 de 500 CP si de doua unitati electrice care dezvolta impreuna 218 CP.

    Bateriile pot fi reincarcate in 3 ore, obtinand astfel o autonomie de 25 km (numai cu propulsie electrica). Noul Spyder 918 are nevoie de doar 3,2 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h. Toate aceste performante, pentru doar 3,1 litri/100 km.

    Vizualizari: 1655