rss

Oficial: Porsche Cajun a primit unda verde

  1. 30/11/2010
  2. Categoria: Porsche
  3. Tags: cajun, Cayenne, Porsche
    Vezi toate fotografiile (1)

    Porsche Cajun a primit unda verde din partea companiei-mama. Vestea este cu atat mai oficiala cu cat marturie sta un comunicat de presa care anunta noul model pentru gama producatorului auto.

    Mai mult decat atat, in septembrie chiar Winterkorn a facut publica denumirea Cajun ca nume de proiect, lasand loc modificarilor ulterioare. Pana la Cajun, se zvonea ca Porsche va boteza SUV-ul de mici dimensiuni Roxster.

    Porsche Cajun va fi un crossover, compact si sportiv si va fi pozitionat sub fratele mai mare, Cayenne. La fel ca Boxster, modelul va reprezenta gama entry-level a casei auto.

    Elementele cheie vor fi eficienta, grija fata de mediu, reducerea greutatii si sportivitatea. Aceste caracteristici vor avea rolul de a atrage si altfel de clientela, in speta tinerii cu venituri peste medie.

    Desi comunicatul nu ne dezvaluie data lansarii, se estimeaza ca debutul comercial va avea loc in 2014. In plus, se pare ca va utiliza o platforma derivata a modelului Audo Q5, de design ocupandu-se Walter de Silva.

    Pentru a evita canibalizarea Porsche Cajun - Audi Q5, initial vor lansa o versiune in trei usi, crossoverul devenind astfel un competitor direct pentru noul Range Rover Evoque.

    In privinta motorizarilor si a preturilor de achizitie, nu se cunosc detalii, insa nu ar fi exclus ca Porsche Cajun sa fie oferit si cu un sistem de propulsie hibrida.

    Vizualizari: 1829
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »