rss

VW a suspendat negocierile de fuziune cu Porsche

  1. 18/05/2009
  2. Categoria: Porsche
  3. Tags: Fuziune, negocieri, Porsche, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dupa oficializarea aliantei dintre FIAT si Chrysler, alte doua companii importante, Porsche si Volkswagen Group, s-au gandit la o eventuala fuziune prin care cele 10 marci sa fie stranse sub acelasi acoperis. Numai ca negocierile dintre cele doua parti a intrat intr-un impas care pare sa fie fara iesire.

    Oficialii VW au anuntat ca discutiile cu omologii de la Porsche, despre care Auto.ro a scris la momentul respectiv ce erau programate in cursul zilei de astazi au fost anulate. "VW impartaseste punctul de vedere al domnului Bernd Osterloch (n.n. - presedintele comitetului de intreprindere de la VW) care este de parere ca in prezent nu exista climatul potrivit pentru negocieri constructive", a declarat un oficial al companiei din Wolfsburg. De partea cealalta, purtatorul de cuvant de la Porsche, Albrecht Bamler, a declarat ca grupul pe care il reprezinta va respecta confidentialitatea negocierilor asupra careia s-a convenit, refuzand sa dea alte detalii.

    Desi cei de la VW nu au dezvaluit motivul pentru care negocierile au fost intrerupte, circula zvonul potrivit caruia in timpul discutiilor au aparut contradictii cu privire la structura de conducere pe care ar fi urmat sa o aiba viitorul grup.

     

    Vizualizari: 982