rss

Telefonul mobil P 9522, inca un succes pentru Porsche

  1. 11/01/2010
  2. Categoria: Porsche
  3. Tags: Porsche, Telefon mobil
    Vezi toate fotografiile (5)

    Porsche Design a castigat premiul "Good Design Award 2009" pentru telefonul sau mobil P 9522, dovedindu-si inca o data experienta in domeniul tehnologiei inovatoare si design-ului. Fondata in 1950, "Good Design Award" este cea mai veche si mai apreciata competitie de design din lume.

     

    Incepand de la sfarsitul lunii ianuarie, Porsche Design va lansa o noua varianta pentru cel de-al doilea telefon mobil castigator – P'9522 Black Edition.

     

    Black Edition prezinta o combinatie de aluminiu mat, negru si sticla neagra din minerale care accentueaza in special liniile drepte si forma purista al celui de-al doilea telefon mobil Porsche Design. Carcasa este realizata dint-un bloc solid de aluminiu. Pe partea din spate a versiunii negre se poate observa logo-ul "Porsche Design Black Edition." P'9522 Black Edition intruchipeaza filosofia vesnica si autentica de design a brandului in forma sa cea mai pura.

     

    P'9522 Black Edition este un telefon mobil cu un design elegant, combinat cu functii inovatoare, tehnologie moderna si sunet excelent. Pe langa toate acestea, are si un senzor care citeste amprentele digitale, garantand securitatea accesului la informatii.

     

    Vizualizari: 2303