rss

Porsche a inceput productia noului Panamera

  1. 14/05/2009
  2. Categoria: Porsche
  3. Tags: Cayenne, Panamera, Porsche, productie
    Vezi toate fotografiile (3)

    Dupa ce ne-a asaltat in ultimele luni cu stiri referitoare la noul Panamera, Porsche a demarat in sfarsit productia primului sau sedan la uzina din Leipzig, modelul urmand sa fie lansat pe piata in luna septembrie.

    Panamera, care a fost lansat in urma cu aproape o luna in cadrul Salonului Auto de la Shanghai, va fi asamblat in paralel cu SUV-ul Cayenne. Pentru marirea capacitatii de productie, germanii au extins suprafata fabricii cu 22.000 de metri patrati. Lucrarile au necesitat circa doi ani, perioada in care situl de productie din Leipzig a fost inchis.

    Cu ocazia debutului productiei lui Panamera, oficialii companiei de la Stuttgart au anuntat ca, dupa opt luni de pauza, fanii pot vizita gratis fabrica pentru a vedea pe viu cum sunt asamblate modelele Porsche. Rezervarile se pot face online pe site-ul oficial www.porsche-leipzig.com. In plus, vizitatorii pot testa diferite modele Porsche pe circuitele din jurul uzinei, iar pentru cei care se decid sa plece la bordul propriului Porsche compania ofera o masa la restaurantul sau si un curs de conducere sub indrumarea unui pilot profesionist.

    Porsche Panamera este un coupe/Gran Turismo cu patru usi si patru locuri, propulsat de doua versiuni de motorizare V8, una de 400 CP care echipeaza Panamera S si Panamera 4S si alta de 500 CP care se afla sub capota lui Panamera Turbo. De asemenea, exista si un propulsor V6 de 300 CP pentru versiunea de baza a lui Panamera, iar ceva mai tarziu va fi introdusa si o varianta hibrida.

    Vizualizari: 1095
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »