rss

Porsche Romania: expozitie de scaune auto pentru copii

  1. 24/09/2009
  2. Categoria: Porsche
  3. Tags: Politia Rutiera, Porsche Romania, scaun pentru copii, Siguranta rutiera
    Vezi toate fotografiile (4)

    Porsche Romania, in parteneriat cu Politia Capitalei, organizeaza vineri, 25 septembrie 2009, o expozitie de scaune auto pentru copii intitulata „Arta… cu siguranta!”. Evenimentul are loc la Muzeul National de Arta al Romaniei.

    Importatorul auto numarul 1 in Romania sprijina, astfel, initiativa Politiei Capitalei in cadrul evenimentului national dedicat “Saptamanii prevenirii criminalitatii” si va organiza o expozitie dedicata scaunelor de masina pentru copii. Ziua de vineri este dedicata sigurantei rutiere si are ca tema “Siguranta Copiilor”.

    Deoarece numarul accidentelor rutiere din Bucuresti in care au fost implicati copii este in continua crestere, Porsche Romania a decis sa ia atitudine si va aduce la aceasta expozitie 10 modele de scaune pentru copii de la marcile Audi, Seat, Skoda si Volkswagen.

    Conform legislatiei europene in vigoare, incepand cu anul 2006 este obligatorie utilizarea sistemelor de sustinere a copiilor si a scaunelor auto pentru copii pentru toate tipurile de autovehicule.

    Vizualizari: 5182