rss

Porsche Panamera va avea versiune sport GTS

  1. 06/07/2009
  2. Categoria: Porsche
  3. Tags: Panamera, Panamera 4S, panamera gts, Panamera S, Porsche
    Vezi toate fotografiile (1)

    Actuala gama Porsche Panamera include versiunea standard, una sport Panamera S, una cu tractiune integrala Panamera 4S si varianta de top Panamera Turbo, toate fiind echipate cu motor V8 de 4,2 litri. Din 2010, compania din Zuffenhausen va introduce trei noi versiuni ale coupe-ului in 4 usi: un entry-level dotat cu propulsor V6, un hibrid pe benzina si un varf de gama GTS.

    Potrivit britanicilor de la Autocar, Porsche Panamera ar putea avea in curand si versiune diesel propulsata de un motor de provenienta Volkswagen Group, in timp ce un coupe-cabrio in doua usi este deja in plin proces de dezvoltare.

    Cea mai puternica varianta Panamera va fi bazata pe modelul Turbo si va fi echipata cu un V8 de 4,2 litri supraalimentat. In plus, Panamera GTS va primi o suspensie conventionala, cu arcuri elicoidale, similara cu cea de pe Cayenne GTS, care va lua locul celei pe aer de pe celelalte modele Panamera.

    In privinta lui Panamera diesel, aceasta ar urma sa primeasca fie motorul V6 de 3,0 litri si 240 CP de pe Cayenne, fie chiar V8-ul de 4,2 litri si 322 CP de pe Audi A8.

    Vizualizari: 1053