rss

Porsche Panamera va avea versiune cabrio

  1. 12/10/2009
  2. Categoria: Porsche
  3. Tags: Panamera Cabrio, Porsche, Porsche panamera
    Vezi toate fotografiile (1)

    Producatorul german Porsche a confirmat informatia potrivit careia va lansa in maximum doi ani o versiune decapotabila a lui Panamera. Viitorul cabrio va avea doar doua usi in loc de patru si acoperis din material textil.

    Noul Porsche Panamera Cabrio va renunta la portierele din spate pentru a spori gradul de rigiditate al sasiului si pentru reducerea masei totale chiar si dupa montarea sistemului de rabatare al soft-top-ului. In schimb, interiorul va avea tot o configuratie de 2+2 locuri.

    Seful Departamentului de Dezvoltare al companiei din Stuttgart, Wolfgang Durheimer, a declarat ca este normal si logic ca Panamera sa aiba mai multe versiuni de caroserie, la fel ca 911 care are in momentul de fata 14 modele derivate, toate modele de succes. In plus, potrivit unui insider, se pare ca prin preluarea Volkswagen de catre Porsche, platforma lui Panamera ar putea fi folosita pe viitor la construirea unor modele similare Audi si Bentley.

    Panamera Cabrio va costa in jur de 105.000 de euro, cu aproximativ 11.000 de euro mai mult decat sedanul din care deriva.

    Vizualizari: 1167