rss

Porsche Panamera de la Oakley Design

  1. 01/09/2009
  2. Categoria: Porsche
  3. Tags: 9ff, Gemballa, Oakley Design, Panamera, Porsche
    Vezi toate fotografiile (3)

    Nu numai nemtii se pricep sa personalizeze err... masini nemtesti, ci si britanicii, cei de la Oakley Design punand ochii nici mai mult, nici mai putin decat pe Porsche Panamera.

    De coupe-ul cu patru usi s-a ocupat deja nume mari din industria tuningului – precum 9ff sau Gemballa –, ceea ce nu inseamna totusi ca posibilitatile de personalizare s-au cam epuizat. Dimpotriva...

    Inginerii lui Oakley, spre exemplu, s-au concentrat pe ameliorarea performantelor lui Panamera Turbo nu numai printr-o operatiune de crestere a puterii motorului, ci si printr-un kit de caroserie menit sa diminueze masa proprie.

    Astfel, agregatul turbo ajuns la 680 CP (gratie unei liste de modificari ce include, printre altele, remaparea ECU-ului si instalarea unei evacuari mai performante din titan) are de urnit un corp cu 75 kg mai usor, ajuns asa in urma unei “diete” cu fibra de carbon (folosita de britanici in realizarea noilor spoilere si praguri, eleronului posterior, jantelor de 20 de inch si chiar remodelarea plafonului).

    Oakley Panamera Turbo va fi disponibil spre vanzare incepand cu 15 septembrie.

    Vizualizari: 1121
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »