rss

Porsche Panamera de la Mcchip

  1. 18/11/2009
  2. Categoria: Porsche
  3. Tags: 9ff, Gemballa, MCCHIP, Panamera, Porsche
    Vezi toate fotografiile (5)

    Clientii lui Porsche Panamera beneficiaza, pe zi ce trece, de tot mai multe solutii de personalizare dedicate modelului business din Zuffenhausen, tunerii imbiindu-i cu o multime de kit-uri care mai de care mai atragatoare.

    Dupa 9ff, Gemballa, TechArt, Lumma Design si SpeedART, acum a venit randul celor de la Mcchip sa demonstreze ca la ei trebuie sa apelezi pentru a avea cel mai “cool” Panamera.

    Torentul de argumente incepe binisor: de la 500 CP si 700 Nm, Panamera Turbo sare, in varianta Mcchip, la 550 CP si 775 Nm (chiar 845 Nm daca masina este dotata cu pachetul Sport Chrono). Pe sosea, asta se traduce printr-o viteza maxima de 311 km/h, superioara cu 8 km/h celei de serie. Nu pare mult – de fapt, nici nu este –, dar nici pretul chip-tuning-ului nu este tocmai stratosferic: 1.499 de euro.

    Ei bine, lucrurile incep sa devina usor “sensibile’ din punct de vedere financiar atunci cand se pune problema inlocuirii rotilor de fabrica cu unele noi. Propunerea lui Mcchip este un set de jante cu diametrul de 22 de inch care, cu tot cu anvelopele Dunlop, costa nu mai putin de 8.089 de euro (suma la care se adauga inca 179 de euro in caz ca proprietarul masinii doreste o finisare semi-mata).

    Pe noi ne-a convins... sa asteptam un eventual kit de la Ruf. Sau Mansory.

    Vizualizari: 1091