rss

Porsche Panamera de la 9ff

  1. 24/08/2009
  2. Categoria: Porsche
  3. Tags: 9ff, Gemballa, Mistrale, Panamera, Porsche
    Vezi toate fotografiile (5)

    Nici nu si-a facut bine debutul in sectorul rezervat coupe-urilor cu patru usi, ca Panamera a si intrat in vizorul celor mai bine vazute companii de tuning specializate in produsele Porsche.

    Dupa Gemballa si al sau Mistrale, acum a venit randul lui 9ff sa propuna un program de perfectionare a calitatilor tehnico-estetice, rezultatul fiind cel putin spectaculos.

    Nu o sa insistam prea mult pe tema aspectului, fiindca acele roti cu jante de 22 de inch fura efectiv tot show-ul; va vom orienta in schimb atentia asupra lucrurilor care nu se vad, ci se simt. Respectiv, cele trei stagii de suplimentare a numarului de cai si newton-metri pusi la dispozitie de catre motorul lui Panamera Turbo.

    In mod normal, agregatul V8 de 4,8 litri dezvolta 500 CP si 700 Nm insa, cu ajutorul kit-ului aflat la baza ofertei, el ajunge sa trimita catre cele patru roti 550 CP si 760 Nm. Numit 9ff PT-55, el include o operatiune de resetare a computerului de management si implementarea unor filtre de aer sport, la care... 9ff adauga inlocuirea sistemului de evacuare cu unul mai performant daca clientul doreste kit-ul PT-60.

    Dupa cum ii spune si numele, acesta ridica stacheta la 600 CP si 760 Nm, performante pe care le mai vezi doar in selectul club al supecar-urilor; totusi, 9ff nu s-a oprit aici. In schimbul unei sume suplimentare (inca nespecificate), tunerul german adauga la acest cocktail dement o pereche de turbocompresoare noi si o capota de motor cu prize de aer suplimentare, rezultand o masina de cinci m lungime si peste doua tone greutate cu 650 CP si 850 Nm sub capota.

    Cu siguranta, una dintre foarte putinele care accepta mai mult de doi spectatori cand are de infulecat un Ferrari...

    Vizualizari: 1127
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »