rss

Porsche Panamera castiga Volanul de Aur

  1. 06/11/2009
  2. Categoria: Porsche
  3. Tags: Panamera, Porsche, Porsche panamera
    Vezi toate fotografiile (1)

    Noul Porsche Panamera a castigat premiul Volanul de Aur 2009 la clasa lux si performanta. Titlul a fost acordat de un juriu format din 50 de piloti de curse, ingineri, celebritati si redactori-sefi ai grupului de reviste Auto Bild care au testat masinile candidate.

    Panamera, care a castigat finala disputata timp de doua zile pe un circuit din Italia, fusese deja desemnata de cititori unul dintre primele cinci modele la clasa performanta de lux.

    La editia din acest an, premiul special, care a fost prezentat pentru prima data de editorul Axel Springer in 1976, a fost decernat nu doar de ziarul german “Bild am Sonntag”, ci si de un numar considerabil de publicatii de renume cum ari fi “Auto Bild Motoring Journal” si publicatiile europene inrudite. Acest lucru a sporit importanta acordarii acestui premiu extrem de ravnit din industria auto celui mai nou model din gama Porsche.

    Trofeul i-a fost inmanat lui Michael Macht, CEO Porsche AG, de catre Bernd Wieland, redactor-sef al revistei Auto Bild, la sediul Axel Springer AG din Berlin.

    Vizualizari: 1619