rss

Porsche Panamera SpeedART: detalii complete

  1. 06/11/2009
  2. Categoria: Porsche
  3. Tags: bodykit, Essen motor show, Panamera, Porsche, Speedart
    Vezi toate fotografiile (2)

    Vedeta incontestabila a standului SpeedART de la Essen Motor Show va fi PS9, un Porsche Panamera capabil sa accelereze pana la 100 km/h in numai 3,5 secunde.

    Cei 650 CP si 890 Nm sunt responsabili, in mare parte, pentru aceasta performanta, insa nici meritele bodykit-ului aerodinamic nu trebuiesc minimalizate, avand in vedere ca deservesc “intereselor” unui bolid ce poate depasi lejer 320 km/h.

    Nota bene: la SpeedART poti apela chiar daca nu te-ai gandit vreodata sa-ti transformi “limuzina” Porsche intr-o bestie straina de cuvantul “clementa”. In functie de preferinte, tunerul german poate suplimenta puterea agregatului V8 biturbo cu doar 50 sau 100 CP, iar asta fara ca aspectul masinii sa piarda ceva din spectaculozitate.

    Cu alte cuvinte, evacuarea sport, spoilerul fata cu buza aerodinamica integrata, prizele de aer sapate in capota motorului, diffuser-ul si pragurile laterale evazate, jantele de 22 de inch si habitaclul finisat in piele si fibra de carbon vor asambla acelasi spectacol stradal, spre deliciul unei audiente care, mai mult ca sigur, se va fi saturat pana in acel moment de atatea Panamera “stock” negre, argintii sau albe...

    Vizualizari: 1345