rss

Porsche Design a lansat noua colectie pentru barbati

  1. 28/07/2009
  2. Categoria: Porsche
  3. Tags: colectie, Porsche Design
    Vezi toate fotografiile (1)

    Porsche Design a prezentat colectia pentru barbati sezonul toamna/iarna 2009/2010. Folosind un design clasic impreuna cu materiale de  inalta calitate, Porsche a creat linia la Porsche Design Studio in Zell am See, Austria. Colectia beneficizia si de o editie limitata de haine de piele, bazata pe o noua tehnica de prelucrare. 

    Specialistii Porsche au folosit o membrana impermeabila, laminata din interior,ceea ce face ce haina sa fie nu numai impermeabila ci si racoroasa. 

    "Noua colectie Porsche Design pentru barbati cuprinde intregile noastre cunostinte in materie de design, castigate de-alungul timpului", a spus dr. Jurgen Geßler, director executiv al Porsche Design Group.

    "Aceste produse combina factorii de succes: o linie clasica si durabila, precum si inovatoare. Pentru prima data, intreaga colectie a fost complet creata la studioul nostru in Zell am See – aceasta nu urmeaza tendintele, ci creeaza propiile accente” a adaugat oficialul.

    Portofoliul Porsche Design clasic include accesorii pentru barbati, o editie de haine sport, precum si produse electronice si o linie de parfum pentru barbati. Colectia va fi disponibila exclusiv in propriile magazine Porsche precum si in magazinele franciza. Preturile nu au fost inca anuntate.

    Vizualizari: 1673