rss

Ochelarii Yoko Ono, din nou in gama Porsche Design

  1. 16/11/2009
  2. Categoria: Porsche
  3. Tags: p'8479, Porsche, Porsche Design
    Vezi toate fotografiile (2)

    Porsche este, oricum l-ai lua, un nume de legenda, dar cateva dintre produsele constructorului auto german s-au ridicat deasupra celorlalte. Unul dintre ele este modelul 911, un autovehicul incarcat de istorie si, probabil, cel mai popular automobil sport.

    Un alt produs Porsche care a facut istorie nu tine de industria auto - culmea! - ci mai degraba de lumea modei si a showbizz-ului. Ma refer aici la ochelarii de soare facuti celebri in anii '80 de Yoko Ono, sotia lui John Lennon, unul dintre membri indragitei formatii The Beatles. Da, uite ca Porsche este cunoscut si pentru altceva decat masini!

    Ono purta ochelarii atat de des si cu orice ocazie, incat acestia au fost supranumiti "ochelarii de soare Yoko Ono".

    La aproape trei decenii distanta, Porsche a lansat P'8479, o reeditare a ochelarilor care i-au placut atat de mult artistei japonezo-americane. Designul este aproape identic, lentilele fiind prinse de o rama din titan cu nituri lasate la vedere, si a fost realizat  de Porsche Design Studio in Zell am See, Austria.

    Pretul nu a fost comunicat inca, dar avand in vedere ca celelalte modele de ochelari de soare create de Porsche Design au preturi de 200-300 euro, ma gandesc ca nici "ochelarii Yoko Ono" nu vor fi din cale-afara de scumpi.

    Vizualizari: 3632