rss

Lutz Meschke, noul Vice-Presedinte executiv pe probleme financiare al Porsche AG

  1. 09/11/2009
  2. Categoria: Porsche
  3. Tags: Porsche
    Vezi toate fotografiile (1)

    Consiliul de Supraveghere Porsche AG, Stuttgart, l-a numit pe Lutz Meschke, pana acum membru al Comitetului executiv al producatorului de automobile sportive premium, vice-presedinte pe probleme financiare. Acesta se va ocupa de divizia de finantare si operare, precum si de cumparare si achizitii, ca urmare a demisiei fostului vice-presedinte executiv, Holger Harter, la 23 iulie 2009. Intre timp, aceasta divizie a functionat provizoriu sub conducerea Consiliului general de administratie.

     

    Nascut in orasul german Hilden in 1966, Meschke a studiat administrarea afacerilor la Universitatea din Köln si si-a castigat experienta mai intai ca si consultant fiscal, dupa care a ocupat pozitii diferite in cadrul companiei de audit KPMG. S-a alaturat firmei Hugo Boss AG in 1999, in calitate de Presedinte de consolidare a Grupului.

     

    In anul 2001 a ajuns la Porsche, in functia de Pesedinte al departamentului de Contabilitate din cadrul Diviziei Finante, fiind numit apoi presedinte al departamentului de control in 2004. In aceasta calitate Meschke a jucat un rol important in programul de reducere a costurilor Porsche AG, initiat in 2008 cu scopul de a pregati compania pentru actuala criză financiara si economica

     

    Vizualizari: 972
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »