rss

Familia Porsche isi scoate la licitatie colectia de ceasuri

  1. 20/11/2009
  2. Categoria: Porsche
  3. Tags: ceas, Licitatie, Porsche
    Vezi toate fotografiile (10)

    Familia Porsche a anuntat ca isi va scoate la licitatie prin intermediul celebrei case Bonhams colectia de ceasuri! Nu, nu pentru a acoperi pierderea de peste 4 miliarde de euro suferita de compania auto.

    Scopul este unul mult mai nobil, banii stransi in urma vanzarii fiind destinati actelor caritabile.

    Putini stiu ca Ferdinand Porsche iubea in egala masura automobilele si ceasurile. De fapt, Porsche Design Group detine chiar propria linie de ceasuri. Ba, mai mult, in urma cu circa 40 de ani, germanii au cumparat Eterna, unul dintre cei mai mari producatori independenti de ceasuri din Elvetia. Nu este de mirare, deci, ca Eterna este raspunzatoare pentru fabricarea ceasurilor Porsche Design Group, pe langa care sunt produse si propriile orologii.

    49 de ceasuri, cateva dintre ele modele foarte rare, vor face obiectul licitatiei organizate la Londra in data de 2 decembrie 2009.

    Rolex, Omega, Panerai (companie care colaboreaza cu rivalii de la Ferrari), Jaeger LeCoultre (pertener cu Aston Martin), Breitling (face ceasuri pentru Bentley), precum si un ceas din aur de 18 karate si un Eterna pe care Ferdinand Oliver Porsche l-a primit cadou la implinirea a 40 de ani, toate vor fi vandute in scop caritabil.

    In galeria foto alaturata puteti admira 10 dintre cele 49 de ceasuri pe care familia Porsche le va scoate la licitatie.

    Vizualizari: 2168
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »