rss

Fabrica de zvonuri: Porsche e gata sa vanda 49% din afacerea cu masini sport lui... VW

  1. 11/07/2009
  2. Categoria: Porsche
  3. Tags: afacere, Porsche, Qatar, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (1)

    Porsche s-a aruncat in ape mult prea adanci cand a decis sa cumpere un concern precum Volkswagen, iar acum incearca cu disperare sa iasa la liman.

    Recent, au inceput sa circule zvonuri potrivit carora firma din Zuffenhausen incearca sa vanda aproape jumatate din propria afacere cu masini, viitorul proprietar nefiind altcineva decat grupul... Volkswagen.

    Nu se stie deocamdata cat va cere Porsche pe cele 49 de procente scoase la vanzare, insa este cat se poate de clar ca situatia devine disperata pentru cei din Zuffenhausen. Chiar si cu posibila investitie de 5 miliarde de euro sosita din partea Qatar-ului, germanii au nevoie de si mai multi bani pentru a rezista propunerii de fuziune enuntata de liderii Volkswagen.

    Povestea a capatat in aceste momente o puternica tenta ironica, avand in vedere ca Porsche a pornit tot acest razboi de cucerire cu gandul la tehnologia lui Volkswagen, ce l-ar fi ajutat sa ramana un constructor independent in viitor. Acum, fabricantul de masini sport incearca sa evite o asimilare in concernul care, la un moment dat, parea salvatorul sau.

    Inger si demon, iar viata bate filmul...

    Vizualizari: 1102
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »