rss

Spionat: Porsche Cayenne

  1. 24/08/2009
  2. Categoria: Porsche
  3. Tags: Cayenne, Porsche
    Vezi toate fotografiile (5)

    Viitorul model Porsche Cayenne SUV 2011 a fost fotografiat din nou in cursul unor teste in Germania.

     

    Exteriorul respecta filosofia Porsche de design evolutiv, insa din pozele-spion se vede clar ca noul model are un aspect mult mai elegant decat Cayenne-ul actual.

     

    La interior, cabina pare puternic influentata de noul Porsche Panamera, astfel incat ne asteptam la un interior mult imbunatatit, care utilizeaza materiale de calitate mai ridicata.

     

    Desi nu putem spune cu siguranta ce model este testat in aceste fotografii, noul Cayenne ar trebui sa dispuna de o gama variata de motorizari: pe benzina, diesel si hibride. Pe benzina, ne putem astepta la un V8 ca si la Panamera, de 4.8 litri, care sa dezvolte 400 CP, in timp ce Cayenne-ul Turbo ar trebui sa fie propulsat de motorul de 4.8 litri V8 biturbo de la Panamera Turbo, care va produce 500 CP.

     

    La modelele diesel, motorul asteptat este V6-ele TDI actual de la Volkswagen, de 240 CP si 550 Nm, insa poate cu unele imbunatatiri minore.

     

    Avand in vedere ca primul Porsche Cayenne S hibrid va aparea in 2010, sistemul de propulsie hibrid care ar trebui sa echipeze modelul Cayenne 2011 va ramane practic neschimbat.

     

    Noul Cayenne se va concentra mai mult pe condusul stradal si, ca urmare, ceea ce inseamna echipamente voluminoase off-road ale actualului model, vor fi eliminate. O abordare similara a suferit si Audi cand a prezentat Q7-le, iar comentariile au fost favorabile.

     

    Foto: copyright by Automedia

     

    Vizualizari: 1024
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »