rss

Noul Porsche Cayenne divulgat intr-un teaser neobisnuit

  1. 15/02/2010
  2. Categoria: Porsche
  3. Tags: Cayenne, model nou, noul cayenne, Porsche, Porsche Cayenne, SUV
    Vezi toate fotografiile (1)

    Porsche va prezenta in aceasta saptamana noul Cayenne, cu doua saptamani inainte de debutul de la Geneva. Pana atunci insa, nemtii au dezvaluit pe site-ul lor oficial noul SUV intr-o imagine ce infatiseaza o alta premiera, hibridul de curse 911 GT3 R.

    Noul Cayenne este tradat in aceasta imagine-teaser neobisnuita, pe un fundal intunecat, de farurile din spatele hibridului de competitie, care va fi prezentat de constructorul din Stuttgart alaturi de modelul de teren.

    Din ceea ce se poate vedea, noul Porsche Cayenne va primi o capota redesenata, o noua bara de protectie frontala, o grila cu un nou design si, probabil, noi faruri, dar si noi stopuri. De asemenea, SUV-ul german va beneficia de LED-uri de zi.

    Asemenea noului VW Touareg, Cayenne 2011 va fi oferit cu cinci motorizari, de la un diesel V6 de 3,0 litri pana la varful de gama V8 turbo de 4,8 litri, precum si o versiune hibrida. Trenul de rulare al modelului ecologic Cayenne Hybrid va fi compus dintr-un motor supraalimentat V6 de 3,3 litri de provenienta Audi, capabil sa dezvolte 325 CP si 440 Nm de cuplu, si o unitate electrica de 50 CP, care urca astfel bagajul de putere la un total de 375 CP.

     

    Vizualizari: 1889