rss

Noul Porsche Cayenne dezvaluit accidental pe site-ul oficial

  1. 18/02/2010
  2. Categoria: Porsche
  3. Tags: Cayenne, geneva 2010, Porsche, Porsche Cayenne, Salonul auto de la Geneva, SUV
    Vezi toate fotografiile (2)

    Dupa teaserul neobisnuit din urma cu trei zile, noua generatie Porsche Cayenne a fost dezvaluita in mod accidental pe configuratorul site-ului oficial al marcii germane. Debutul modelului este programat peste doua saptamani, la Geneva.

    Desi cei de la compania din Zuffenhausen si-au reparat relativ rapid greseala, imaginea a fost preluata de cele mai importante site-uri de specialitate.

    Se poate observa ca silueta celei de-a doua generatii Cayenne este in linii mari aceeasi de pe actualul model. insa partea frontala a suferit modificari insemnate. Se remarca noile prize de aer si mai ales LED-urile de zi, dispuse pe doua baghete orizontale sub faruri, care reprezinta o noutate absoluta. De asemenea, greutatea masinii a fost micsorata cu circa 200 kg.

    Ca motorizari, noul Cayenne va primi propulsorul V6 de 3,6 litri si 300 CP de pe Panamera, un V8 de 4,8 litri si 400 CP, care va echipa modelul Cayenne S si varful de gama Cayenne Turbo cu puternicul V8 bi-turbo de 4,8 litri si 500 CP. Va exista si o versiune hibrida care se va baza pe un motor conventional V6 de 3,0 litri si 333 CP de provenienta Audi si unul electric de 50 CP. Practic, este vorba despre acelasi tren de rulare care se regaseste si pe noul Volkswagen Touareg Hybrid.

    Vizualizari: 1956