rss

Designerii rusi pregatesc Porsche Cayenne Coupe!

  1. 04/06/2009
  2. Categoria: Porsche
  3. Tags: Cayenne, cayenne coupe, Design, Porsche, Porsche Cayenne
    Vezi toate fotografiile (9)

    Renumitul studio de design Russian Automotive Design (RAD) din Moscova a dezvaluit ca are pe masa de lucru un proiect care consta in transformarea SUV-ului Porsche Cayenne intr-un model coupe sport cu garda la sol mare!

    In momentul de fata, viitorul Cayenne Coupe se afla in stadiu de concept si, de aceea, nu au fost furnizate detalii, dar se pare ca rusii vor lati si lungi masina din motive doar de ei stiute. In fotografiile de fata putem observa o sectiune posterioara a masinii mai scurta, conica si foarte inclinata.

    Caroseria realizata din fibra de sticla pare ca este intr-adevar derivata din designul celei de pe Porsche Cayenne. Detaliile de design sunt inca pastrate secret, insa se poate concluziona din ceea ce vedem ca viitorul model unicat va avea un aspect de coupe.

    Nici motorul care va fi montat sub capota lui Cayenne Coupe nu a fost confirmat, se pare ca va fi mentinut propulsorul de pe actualul SUV avand in vedere ca baietii de la RAD au modificat si alte Cayenne-uri in trecut si de fiecare data au pastrat trenul de rulare standard.

    Noul Porsche Cayenne Coupe va fi lansat in cursul anului 2010.

    Vizualizari: 1169
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »