rss

Porsche Boxster Spyder, detalii

  1. 06/11/2009
  2. Categoria: Porsche
  3. Tags: boxster spyder, Porsche
    Vezi toate fotografiile (6)

    Porsche a dezvaluit primele fotografii si informatii cu noul sosit in gama Boxster, si anume versiunea Spyder.

    Porsche Boxster Spyder are sub capota propulsorul cu sase cilindri de 3,4 litri, capabil sa dezvolte 320 CP - cu 10 "cai" mai mult decat versiunea S a aceluiasi model. Motorul face echipa cu o cutie de viteze manuala, dar optional masina poate fi dotata cu transmisia  PDK (Porsche-Doppelkupplungsgetriebe). Masina accelereaza pana la 100 km/h cu start de pe loc in 4,8 secunde, viteza de top ajungand pana la 267 km/h cu plafonul coborat.

    Si mai interesant decat performantele, oarecum banale avand in vedere ca vorbim despre un Porsche, este consumul de numai 9,3 l/100 km dupa normele New European Driving Cycle (NEDC), extrem de satisfacator pentru o masina sport.

    Performantele bune si consumul scazut au fost posibile si gratie unui artificiu din ce in ce mai intalnit la toti constructorii auto, si anume reducerea la maximum a greutatii masinii. Asa se face ca Porsche Boxster Spyder cantareste doar 1.275 kilograme, fiind cel mai usor model din portofoliul producatorului german.

    Spyder-ul beneficiaza de suspensii noi si are centrul de greutate foarte jos, rezultat obtinut prin coborarea garzii la sol cu aproape 2,5 centimetri fata de celelalte versiuni Boxster.

    Acoperit cu un soft-top, sportivul german vine cu bumpere si prize de aer redesenate si jante din aliaj cu 10 spite.

    Porsche Boxster Spyder va fi prezentat in premiera la Salonul Auto de la Los Angeles, iar vanzarile vor debuta in februarie 2010, cu un pret ce porneste de la 53.100 euro.

    Vizualizari: 1698
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »