rss

Porsche pregateste un GT Coupe, urmas pentru 928

  1. 05/02/2010
  2. Categoria: Porsche
  3. Tags: 928, Panamera, Porsche
    Vezi toate fotografiile (1)

    Se zvoneste ca, inspirati de succesul lui Panamera, oficialii Porsche au decis dezvoltarea unui GT Coupe de dimensiuni generoase, model vazut ca un succesor al defunctului 928.

    Totul ar putea fi ceva mai mult decat o speculatie a presei, daca ne gandim ca designerul sef al companiei germane, Michael Maur, a confirmat faptul ca lucreaza la un nou coupe, care urmeaza o directie diferita fata de modelele compacte Cayman si Boxster, indreptandu-se mai degraba spre sportive de dimensiuni ceva mai mari, precum 911 si Cayenne.

    Noul 928 ar urma sa fie asamblat pe platforma tehnica a lui Porsche Panamera, aceasta suferind, insa unele modificari in vederea micsorarii ampatamentului. Se presupune ca partea frontala a noului Porsche 928 nu va diferi foarte mult de aspectul lui Panamera, insa spatele va fi mult mai elegant, acesta fiind, de altfel, punctul cel mai controversat in designul coupe-ului cu 4 usi.

    Daca acest zvon se va adeveri si GT Coupe va vedea vreodata lumina zilei, acesta va avea de luptat cu ravali precum BMW Seria 6, Aston Martin DB9, Maserati Granturismo, dar si Bentley Continental GT.

    Vizualizari: 1614