rss

Porsche 911 Turbo de la Mansory

  1. 03/02/2010
  2. Categoria: Porsche
  3. Tags: 911 Turbo, Boxster, Cayman, Mansory, Porsche
    Vezi toate fotografiile (9)

    Mansory Switzerland, ramura tunerului german specializata in crearea de programe dedicate modelelor Porsche, a lansat un nou plan de personalizare pentru 911 Turbo.

    Fara a insista prea mult in directia cresterii peformantelor dinamice, fostii angajati ai lui Rinspeed s-au concentrat pe dezvoltarea unui kit complet de exterior si interior, rezultatul fiind, dupa cum se poate vedea, cel putin spectaculos.

    Lasandu-i deoparte pe puristi care, probabil, vor intoarce capul in directia opusa, salutam estetica elementelor propuse de Mansory pentru ameliorarea aerodinamicii masinii, precum si decizia de a decora (sau, dupa caz, inlocui) anumite componente de caroserie cu unele realizate din fibra de carbon “natur”.

    Acelasi material compozit se regaseste din abundenta si la interior, unde trebuie sa imparta spatiul cu suprafetele din piele de cea mai buna calitate.

    Nu vom incheia inainte de a mentiona si setul de roti cu jante de 20 inch diametru, care, pe langa aspect, mai au inca o “calitate”: pot echipa si modele mai abordabile din punct de vedere al pretului, precum Cayman si Boxster. Power to the people...

    Vizualizari: 1473