rss

Porsche Museum isi extinde gama de produse

  1. 10/08/2009
  2. Categoria: Porsche
  3. Tags: magazin, obiecte, porsche museum
    Vezi toate fotografiile (1)


    Vizitatorii Muzeului Porsche din Stuttgart au acum sansa de a alege dintr-o gama mai larga de produse din magazinul muzeului, de la noua colectie de imbracaminte sport pana la publicatii in-house si modele in miniatura.

    Barbatii pot beneficia de camasi si tricouri cu logo-ul muzeului, in timp ce linia pentru femei se caracterizeaza prin tricouri de culoare lila si roz cu mesajul "Eu prefer Porsche". Acestea au fost inspirate din afisele publicitare utilizate pentru campania de promovare Porsche 356 B in anii ‘60.

    Un tricou sport pentru barbati, "356 Workshop shirt", cu un Porsche 356 imprimat a fost, de asemenea, adaugat noii game.

    Porsche are deja propriul DVD si doua titluri de carte. DVD-ul "The Porsche Way", disponibil in limbile germana si engleza, prezinta intreaga istorie a producatorului.

    Fotografii nepublicate anterior si documente din arhiva companiei sunt disponibile, acum, prin intermediul cartilor "Die auto" ( "The Cars") si "Ferdinand Porsche und der Volkswagen" ( "Ferdinand Porsche and the Volkswagen").

    Obiecte suplimentare ca brelocuri, butoane, afise si carti postale, modele in miniature sunt de asemenea disponibile.

    Vizualizari: 1249