rss

Porsche construieste noul Cajun la Leipzig

  1. 16/03/2011
  2. Categoria: Porsche
  3. Tags: cajun, Porsche
    Vezi toate fotografiile (1)

    Noul Porsche Cajun va fi construit la uzina din Leipzig. Decizia a fost luata de Consiliul de supraveghere, care a insarcinat Consilul de administratie cu proiectul de extinderea a fabricii din Saxonia, in vederea pregatirii unei unitati complete de productie pentru gama “Cajun”.

    Pentru productia Cajun, in Leipzig, vor fi create cel putin 1.000 de noi locuri de munca, la care se adauga si noi locuri de munca la Porsche in Zuffenhausen si Weissach. În masura in care autoritatile vor emite autorizatiile, lucrarile de constructie vor incepe deja in anul 2011, pe un teren de 400 de hectare.

    „Fabrica noastra de la Leipzig a dovedit deja, prin productia Cayenne si Panamera, ca are capacitatea de a construi masini de cea mai inalta calitate”, a declarat Matthias Müller, Preseditele Consiliului de administratie al Porsche AG. “Astfel, alegerea acestui loc de productie este o dovada a increderii in capacitatea angajatelor si angajatilor nostri de la Leipzig si, totodata, o noua contributie la dezvoltarea economica a regiunii.”

    Vizualizari: 1775