rss

Peugeot va prezenta un nou crossover la Shanghai

  1. 12/04/2011
  2. Categoria: Peugeot
  3. Tags: 508, China, Crossover, Peugeot
    Vezi toate fotografiile (1)

    Peugeot se pregateste de zor pentru a cuceri China, una din cele mai mari piete auto din lume. Animati de dorinta de a musca cat mai mult din halca asiatica, francezii au pregatit pentru Salonul Auto de la Shanghai un 508 creat special pentru piata chineza, precum si un concept de crossover cu totul si cu totul nou.

    Planurile de afaceri privind aceasta generoasa piata auto includ lansarea a cel putin unui model noi in fiecare an. In ceea ce priveste targetul stabilit pentru anul in curs, constructorul auto intentioneaza sa comercializeze pe piata din China circa 200.000 de unitati.

    Un prim pas in ofensiva francezilor va fi facut la evenimentul de la Shanghai, care va gazdui debutul unei versiuni chinezesti a celei mai noi propuneri a francezilor, Peugeot 508. Alaturi de acesta, va fi prezentat si un crossover sub forma de prototip, care va fi pus in miscare de un sistem de propulsie hibrida (benzina si electric) si va beneficia de tractiune integrala.

    Producatorul auto nu a oferit momentan alte detalii tehnice, insa momentul dezvaluirii (19 aprilie) se apropie cu pasi repezi.

    Vizualizari: 2063
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »