rss

Peugeot vrea sa renasca brand-ul GTI

  1. 21/01/2010
  2. Categoria: Peugeot
  3. Tags: Gti, Peugeot
    Vezi toate fotografiile (1)

    Constructorul francez Peugeot isi doreste sa reinvie brand-ul GTI, in momentul in care compania va stabili o reinventare actuala pentru brand.

    Compania a renuntat la GTI anul trecut, alegand sa se concentreze pe proiectarea masinilor sport coupe.

    Cu toate acestea, Peugeot s-a angajat sa reinventeze complet imaginea, dand startul acestui proces prin lansarea conceptului de design SR1.

    Potrivit publicatiei engleze Autocar, Peugeot pune un nou accent asupra designului avangardist si spera ca dinamica sa duca in cele din urma la invierea lui GTI. Renasterea este considerata a fi un deschizator de drumuri pentru noi modele hatchback, insa un model nu este de asteptat sa fie lansat mai devreme de 2012.

    "Timpul a ajuns sa fie potrivit pentru un alt model GTI", a declarat o sursa Peugeot. "Lucram la generatiile urmatoare de platforme de masini mici, pe care le-am putea avea in urmatorii trei, patru ani, cine stie?”, a continuat aceeasi sursa.

    "In acest moment suntem concentrati pe promovarea modelelor 3008 si 5008 pentru ca arata ceea ce va reprezenta viitorul Peugeot. Este o era cu totul noua pentru Peugeot si suntem deschisi la lucruri noi in viitor”, a adaugat sursa din cadrul Peugeot.

    Peugeot va avea lansa o editie speciala a modelului Kris Meeke. Masina bazata pe 207 va fi limitata la doar 250 de unitati.

    Vizualizari: 1644
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »