rss

Peugeot a publicat primele imagini teaser cu noul RC-Z

  1. 14/07/2009
  2. Categoria: Peugeot
  3. Tags: 308 rc-z concept, Peugeot, peugeot rc-z, rc-z, Teaser
    Vezi toate fotografiile (6)

    Producatorul francez a dat publicitatii astazi primele imagini teaser cu versiunea de serie a noului coupe Peugeot RC-Z, care va fi prezentata in premiera mondiala in luna septembrie, la Frankfurt, locul unde fusese dezvaluit in 2007 si conceptul 308 RC-Z care sta la baza lui.

    Bazat pe hatchback-ul 308, Peugeot RC-Z reprezinta o alternativa de temut a francezilor la modele similare consacrate, precum Audi TT, si este primul produs al constructorului din Sochaux care nu foloseste in denumirea sa sistemul cu zerouri specific Peugeot.

    Noul coupe cu 2+2 locuri este din punct de vedere estetic asemanator cu conceptul din care deriva. Diferentele apar din nevoia de a face acest model sigur pentru circulatia pe drumurile publice si viabil pentru productia de serie.

    Princila modificare a fost operata la nivelul acoperisului, care a fost prezentat pe 308 RC-Z sub forma unui plafon din sticla, acesta fiind intarit cu doua elemente metalice in cazul modelului de serie. In rest, au fost mentinute liniile elegante pe care Peugeot le-a aplicat modelelor sale incepand cu noul 308.

    Exista zvonuri potrivit carora Peugeot RC-Z de serie va primi motorizari de inalta performanta din gama lui 308, acestora urmand sa li se adauge un propulsor nou de 250 CP.

    Noul Peugeot RC-Z va fi lansat pe piata in primavara anului viitor asa ca, daca vreti un exemplar, ar fi bine sa va grabiti si sa va inscrieti pe lista de asteptare...

    Vizualizari: 3713