rss

Peugeot RC-Z va avea versiune decapotabila

  1. 17/10/2009
  2. Categoria: Peugeot
  3. Tags: Coupe, Peugeot, peugeot rc-z, rc-z, rc-z spider
    Vezi toate fotografiile (1)

    Potrivit presei franceze de specialitate, Peugeot ia in calcul posibilitatea construirii unei versiuni decapotabile a coupe-ului RC-Z, care ar urma sa fie lansata la inceputul anului 2011.

    Bazata tot pe hatchback-ul 308 ca si coupe-ul care rivalizeaza cu Audi TT, noua varianta a lui Peugeot RC-Z nu a primit inca unda verde din partea oficialilor "leului" pentru productia de serie, dar este doar o chestiune de timp.

    Francezii se gandesc la doua variante. Fie vor realiza o versiune spider/roadster cu plafon hard-top care sa intre in competitie cu modele precum TT-Roadster (acoperisul ar putea fi realizat din fibra de carbon), fie una Targa, in spiritul lui Porsche 911, care ar trebui sa primeasca un acoperis din material textil ce va determina unele modificari in ceea ce priveste rigiditatea sasiului. In ambele cazuri insa, masina va renunta la cele doua locuri din spate pentru a castiga un plus de spatiu in portbagaj unde va fi gazduit acoperisul textil.

    Viitorul RC-Z Spider sau Targa va avea performante mai slabe comparativ cu cele ale coupe-ului, insa aproape sigur va primi acelasi motor de 200 CP.

    Vizualizari: 1582