rss

Peugeot 5008 a primit 5 stele la testele Euro NCAP

  1. 04/12/2009
  2. Categoria: Peugeot
  3. Tags: 5008, Peugeot
    Vezi toate fotografiile (1)

    Mergand pe urmele lui Peugeot 3008, si inainte de a-l lansa, noul Peugeot 5008 MPV a fost distins cu cinci stele de Euro NCAP în conformitate cu protocolul mai strict de testare 2009.

     

    Noul test numit Euro NCAP-evaluare globala combina scorurile de la toate testele individuale, de protectie a ocupantilor adulti, protectie a ocupantilor copii, protectie a pietonilor si noul domeniu de evaluare – asistenta de siguranta. In conformitate cu noul test, vehiculele primesc un singur punctaj total de la una la cinci stele. Intreaga gama a testelor anterioare este inca inclusa, dar acum, punctele sunt acordate si pentru impactul in partea din spate si disponibilitatea ESP-ului si a sistemelor de limitare a vitezei.

     

    Siguranta este intotdeauna un factor crucial in conceperea oricarui vehicul nou Peugeot. Modelul 5008, prin urmare, a beneficiat de vasta experienţa Peugeot, dar si de cele mai recente progrese tehnologice pentru a asigura ocupantilor cele mai inalte niveluri de siguranta.

     

    Peugeot 5008 stabileste noi standarde in materie de siguranta si confort la volan, combinate cu introducerea unor tehnologii noi in segmentul MPV compact. Masina este conceputa structural astfel incat sa risipeasca energia de impact intr-un mod proiectat si controlat. In partea din fata este echipata cu structuri de absorbtie a impactului pentru a se asigura o protectie maximă in caz de coliziune frontala. Pe partile laterale, montantul B a fost special consolidat, iar uşille si structurile laterale asigura o rigiditate maxima si creeaza o bariera solida pentru a proteja ocupantii masinii.

     

    Pentru a completa performanta in ceea ce priveste structura de rezistenta la impact, o gama larga de dispozitive de protectie a fost dezvoltata pentru a restrange si a proteja ocupantii, printre care sase airbaguri care echipeaza toate modelele in versiunea standard.

     

    Vizualizari: 2205