rss

Peugeot 207 facelift: primele informatii si fotografii

  1. 29/06/2009
  2. Categoria: Peugeot
  3. Tags: 207, Coupe-Cabrio, facelift, Peugeot, Peugeot 207
    Vezi toate fotografiile (5)

    Producatorul francez Peugeot a dat publicitatii primele detalii si fotografii oficiale cu versiunea restilizata a hatchback-ului 207, care a suferit mici modificari la exterior si a primit un nou instrumentar de bord si noi dotari standard.

    Din punct de vedere estetic, 207 facelift a primit noi spoilere frontal si posterior, detalii cromate si noi nuante pentru caroserie, in timp ce la spate se remarca stopurile cu diode (care se regasesc pentru versiunile hatchback si coupe-cabrio), precum si bara de protectie redesenata.

    De asemenea, Peugeot 207 facelift ofera un nivel de echipare standard imbunatatit care ofera un plus de confort si de siguranta. Printre dotarile de baza amintim sistemul Peugeot Connect cu conexiune USB si Bluetooth si geamurile electrice fata si spate automate (pentru hatchback si break).

    Inginerii Peugeot si-au pus si ei amprenta pe 207 facelift. Astfel, a fost optimizat consumul de combustibil, iar nivelul noxelor degajate in aer a fost redus la 99 g CO2 per kilometru in cazul variantei ecologice. Totodata, modelele dotate cu transmisie manuala vor beneficia de un indicator cu LED-uri pentru optimizarea schimbarii treptelor de viteza.

    Restul detaliilor si alte poze vor fi dezvaluite in luna iulie, iar modelul va putea fi admirat la Salonul Auto de la Frankfurt din luna septembrie.

    Vizualizari: 2829
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »