rss

Mercedes CLS Shooting Brake va lua calea productiei

  1. 09/11/2010
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: cls shooting brake, Mercedes benz
    Vezi toate fotografiile (5)

    Mercedes-Benz a anuntat ca va lansa o versiune de caroserie break a modelului CLS, denumita CLS Shooting Brake. Modelul a fost anticipat de conceptul cu acelasi nume, dezvaluit in aprilie, acest an.

    Masina va fi asamblata in uzina din Sindelfingen, Germania, iar debutul comercial va avea loc in anul 2012. Aceasta versiune de caroserie anunta un break cu linii sportive ce va crea inca o nisa pe piata autoturismelor premium.

    In privinta motorizarilor nu se cunosc inca detalii, insa nu ar fi exclus sa avem de-a face si cu un sistem de propulsie hibrida.

    Prototipul CLS Shooting Brake anunta la Beijing directia de stil a noului CLS. In plus, conceptul anticipa viitoarea gama de propulsoare BlueEFFICIENCY, acesta fiind echipat cu un motor de 3.5 litri care produce 306 CP si 370 Nm.

    Uzina Sindelfingen mai produce C-Class Sedan, E-Class Sedan si Estate, S-Class si coupe-urile CLS si CL. Lista este completata de modelele Maybach si vehiculele blindate Mercedes-Benz Guard. Recent, uzina a dat startul productiei SLS AMG si a unei serii limitate B-Class cu propulsie electrica si alimentare cu hidrogen.

    Vizualizari: 1799