rss

Mercedes-Benz va celebra 125 de ani de inovatie la 29 ianuarie

  1. 24/01/2011
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: 125 ani, Concept, mercedes-benz,
    Vezi toate fotografiile (1)

    La data de 29 ianuarie 2011 Mercedes-Benz va sarbatori 125 de ani de inovatie. Data marcheaza aniversarea zilei in care Carl Benz a depus o cerere la Berlin pentru un brevet pentru masina lui cu trei roti - Motorwagen.

     

    Din acel moment, data a fost recunoscuta ca ziua de nastere oficiala a autovehicului. In acelasi timp Benz, Gottlieb Daimler dezvolta prima masina cu motor cu patru roti.

     

    Lucrand independent unul de celalalt, parintii fondatori ai Daimler AG si brandul sau de succes la nivel mondial, Mercedes-Benz, au pus piatra de temelie pentru autovehiculele moderne.

     

    Potrivit surselor, pentru aniversarea celor 125 de ani de Mercedes-Benz pe 29 ianuarie, un nou concept de design va fi dezvaluit. Se pare ca in locul unui show traditional sau al unui concept, compania va afisa o sculptura similara cu aspectul conceptului F800, care a fost prezentat la Salonul Auto de la Detroit de anul trecut.

    De asemenea, ca parte a festivitatilor aniversare, Mercedes-Benz ar planifica dezvaluirea unui concept "dramatic, senzational", la Frankfurt in aceasta toamna. Tot potrivit surselor acest concept nu va avea nici o legatura cu cel care urmeaza a fi prezentat la 29 ianuarie.

     

    Este de asteptat ca in lunile urmatoare sa fie lansata si o noua gama de autoturisme pentru clasele A si B. Este probabil ca primele concepte sa fie lansate la Salonul Auto de la Geneva in martie.

    Vizualizari: 4026